woensdag 25 januari 2017

Not so blue Tante Betsy Wednesday


Hey girls vandaag een outfit of the day blogpost, gewoon wat gezellig geklets over wat ik aan heb vandaag en wie weet kwebbel ik er vanzelf nog wat meer op los... 
Vandaag heb ik een blauwe Tante Betsy oufit aan, maar ik voel me niet blue hoor.
Het is een jurk van de winter collectie van 2015/2016 (ik weet even de naam niet meer ;)), ik heb er nog even over nagedacht om deze jurk te verkopen omdat ik het blauw wat flets vond. 


Maar toch als ik de jurk draag word ik er vrolijk van, ik heb deze jurk ook in het zwart en dat is een van mijn favorieten. Ik vind het ook een geweldig model met die v-hals, ik hoef er namelijk geen topje onderaan te doen. Dus het hele jaar door draagbaar. 


Vandaag heb ik een kobalt blauwe thermolegging aan (sorry ik weet niet meer waar die vandaan is) onder mijn Tante Betsy jurk en mijn rode ZOO Adventure laarzen
Verder heb ik ook meteen Sweatvest Lotte Jeans aangedaan (want de jurk heeft driekwart mouwen en het is toch wat fris aan de armen nu ;)).
Oh ik ben zo gek op de vesten en hoodies van Tante Betsy daar woon ik compleet in en ik heb al gehoord, gelezen en gezien dat ik daar niet de enige in ben. 


Vandaag heb ik ook drie items van sponsor Urban Hippies aan/om. Je hebt de laatste tijd weinig foto's van me gezien met mijn hip pockets, maar ik draag ze bijna dagelijks en ik ben nog steeds blij met deze kobalt blauwe, die ik eens gesponsord kreeg van Femke van Urban Hippies. 


Ik klemde een rood vilten roosje (zelf gekocht) aan mijn Sweatvest Lotte Jeans om het rode bloemetje uit de print van de jurk terug te laten komen en ook vanwege mijn rode Adisa ZOO Adventure outdoor laarzen.


Gisteren lagen er twee leuke armbandjes van Urban Hippies in de brievenbus (dankjewel Femke ze zijn mooii). 
Ze vroeg me zondag welke ik graag zou willen hebben en ik koos voor de kobaltblauwe met rode geborduurde roos en de groene met roze geborduurde roos, die spraken me het meeste aan.


Leuk is dat als een sponsor aan je denkt en je verrast met zulke leuke items die zo mooi passen bij mijn Tante Betsy jurkjes. Oh ja by the way ik kan niet doorgaan voor handmodel whahaha, ziet zo raar uit op de foto. Ik heb geen mooie smalle handen met lange vingers, maar gewoon een paar stevige handen die passen bij wie ik ben ;). 


Oh ja de armbandjes (Peony's) zijn nog niet te koop in de webshop, maar wel in diverse verkooppunten waaronder ook Tante Betsy verkooppunten. Op de Facebook pagina van Urban Hippies deelde Femke waar, zie hierboven in de afbeelding. 


Oh ja voor wie denkt dat er hier nog veel sneeuw ligt dat is maar een illusie hoor hihi, er ligt alleen nog wat in de tuin (dat is nog van vorige week of zo). 

Lots of love from Susan

Toevoeging op donderdag om 01.00 uur (ja ik hoor te slapen ;))
Ps oh so blonde Femke heeft op haar Urban Hippies blog nog een heel stuk geschreven over de Peony's; http://www.urbanhippies.nl/blog/products/peony/