woensdag 18 januari 2017

Maastricht chick on a mission


Hey girls ik weet niet of jullie het weten, maar ik ben geboren en getogen in Maastricht. Maar jammergenoeg is er geen Tante Betsy verkooppunt in Maastricht en ik vind dat er wel eens verandering in mag komen.
Vandaag ben ik dus een chick on a mission, gezellig naar Maastricht (ik woon inmiddels alweer tien jaar in Heerlen) en ga ik met een goede vriendin van me lekker de stad in. Gewoon natuurlijk ook voor de gezelligheid en wie weet zie ik ook nog even mijn dochter, die inmiddels werkt in een winkel in Maastricht. 


Vandaag koos ik voor mijn Dress Fraulein Winterflower Green, met mijn Apollo panty Jolly Green en mijn groene Tante Betsy laarzen. 
En oh ja en ook nog mijn grasgroene Danefae jas die ik kocht bij Pinka, dus nu ben ik een groen vrouwtje whahaha. Oh ja Janna mijn tas is van De Kunstboer ;). 


Ik zal vast wel een opvallende verschijning zijn in het straatbeeld van Maastricht, natuurlijk zou het veel leuker zijn als meer mensen voor kleur durven te kiezen. 
Gelukkig verkeer ik hier en in de Tante Betsy Facebook groepen onder gelijkgezinde dames. Wat enorm leuk al jullie enthousiaste reacties op de te komen zomercollectie, wat komen er weer gave jurken, rokjes en ook shirts aan. 


Nou girls wat heb ik een heerlijke middag gehad samen met mijn vriendin. Gewoon lekker mijn gevoel, mijn ingeving gevolgd en op de trein naar Maastricht gestapt. 
Samen leuke winkeltjes, boetiekjes ontdekken...wat hebben we allebei genoten van dit shopping dagje in Maastricht. Mijn vriendin woont nog in Maastricht en toch heeft ze vandaag door mijn enthousiasme weer leuke nieuwe winkeltjes ontdekt.


Regalo in de rechtstraat in Wijck (de wijk waar ik ben opgegroeid en waar ik mijn hart aan verpand heb) wat een leuke winkel vol met mooie creaties gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking. Ik kocht er een paar leuke items. 


We gingen lekker lunchen bij St. Servaas op het Cörversplein. Yess even samen op de foto met mijn beste dinnetje die ik al ken vanaf de Meao. 


Daarna vond vriendin Pascalle eindelijk een paar heerlijke Dr. Martens schoenen die meteen comfortabel zaten. Het moest zo zijn ze heten Pascal! Zo leuk dat er een Dr. Martens winkel in Maastricht zit. 


Weet je wat leuk was ik werd meteen herkend door de verkoopster van Giensch, een heerlijke winkel waar Tante Betsy perfect bij zou passen. Deze winkel vind je 'achter het vleeshuis' met een geheel eigen retro stijl. En natuurlijk gingen we samen gezellig op de foto :). 


Wat zou het toch leuk zijn als er een Tante Betsy verkooppunt in Maastricht zou zijn. Een winkel die vrolijke jurkjes verkoopt van diverse merken. Wie oh wie gaat gewoon zo'n winkeltje in Maastricht starten?!


Ook liepen we even Van Daan binnen op het Keizer Karelplein, ze verkopen daar King Louie. Vriendin Pascalle heeft een rockabilly stijl en slaagde daar voor een leuk King Louie shirt. Maar een roze shirtje van Tante Betsy met de leuke vogeltjes print zal haar ook zekers weten te bekoren. 


Lots of love from Susan