zondag 8 januari 2017

Live to inspire with purpuz planner 2017


Hey girls als jullie hier dagelijks meelezen hebben jullie me wel een beetje leren kennen. Ik doe dingen op gevoel, ik blog met passie en haal mijn inspiratie uit het dagelijkse leven, luister naar mijn intuïtie en handel van daar uit. 
Ik kijk dagelijks even naar de oproepjes bij Bloggers gevraagd, vaak genoeg past dat helemaal niet bij mij en mijn Tante Betsy blog
Maar deze Purpuz planner intrigeerde me, maar aan de andere kant leek het weer helemaal niet bij me te passen. Ik ben geen planner, woorden als orde, doelen, succesvol, structuur en overzicht zijn so not Me ;). 
Maar toch op een of andere manier zijn er wel dingen die ik graag wil doen met mijn blog, inspiratie en ideeën die ik vorm wil geven, plannetjes die ik wil doorzetten...dus zo komt het dat je nu toch hier een review gaat lezen over de Purpuz planner...geheel op eigen wijze. 


Ja ik ben eigenwijs, ik doe dingen op mijn manier...mijn vader zal dit grif bekennen. Die vind mij maar lastig, ik zeg dingen ronduit hoe ze zijn en draai er geen doekjes om. Eerlijkheid staat bij mij heeel hoog in het vaandel, maar ik zal dat altijd met compassie doen met de ander, in respect naar de ander. 
De purpuz planner gaat me dit jaar helpen doelen te behalen, nou ja ik ga eraan werken, ik beloof niks ook niet aan mezelf. Okay ik wil dus wel aan mezelf beloven dat ik doorzet en deze planner dagelijks/wekelijks wil gaan gebruiken! 
 



Dromen visualiseren doe ik al langer, ik werk met affirmaties...
Maar ik geef mijn doel, mijn levensdoel ook over aan hierboven. God weet het allerbeste wat goed voor me is, ik vertrouw daar volledig op. 
Ik had jaren geleden toen ik begon met mijn 365 dagen creatief blog als creatieve therapie nooit kunnen dromen dat ik nu een Tante Betsy blog zou hebben en in feite een Fashion blogger ben geworden. Hier blogde ik de allereerste keer over Tante Betsy ;).
Ik had jaren geleden nooit kunnen bedenken dat ik op een sociale werkplaats zou werken op een leerwerkplaats voor mode en textiel nav mijn beroerte (nu elf jaar geleden). 
Ik heb de Meao commerciële economie gedaan, reclame was mijn passie en frappant genoeg passen allebei nu bij mijn Tante Betsy blog. 



Ik heb vision boards/ dream boards gemaakt, ik wilde een heel aantal jaar geleden graag een spirituele praktijk...daarna wilde ik lekker creatief kunnen zijn in een groot ruim huis. 
God heeft andere plannen voor me, nou ja wie weet gaat het er ooit wel komen. Maar ik volg nu mijn weg door de deuren die zich voor me openen en eigenlijk zijn door de jaren heem mijn dromen veranderd. 
Ik leef in overvloed, ik heb een overvloed aan ideeën...
Dus ja deze Purpuz planner gaat me helpen om wat doelen te stellen en mijn doelen niet uit het oog te verliezen. 
De purpuz planner gaat me helpen om wat meer overzicht te krijgen in mijn plannen, privé en met mijn blog. Maar eigenlijk loopt dat voor mij door elkaar...ik ben mijn blog ;). 


Ik heb al affirmaties genoteerd, een lijst begonnen met wat me energie geeft genoteerd; quality time met de lieverds om me heen, Me time, lekker de natuur in...Happy Tante Betsy dresses ;). 
Ik denk zeker dat deze purpuz planner me zekers gaat helpen, ik slaap regelmatig slecht en ik heb zo'n idee doordat ik nu toch een plek heb, om alle inspiratie die door mijn hoofd spookt neer te pennen, dat het rustiger in mijn hoofd gaat worden en ik ook beter zal kunnen gaan slapen. 


Ik heb in de maandplanning van januari al een aantal ideeën voor blogposts genoteerd. Nee die ga ik niet delen...laat jullie maar lekker verrassen :p. 
Met mijn blog is in ieder geval mijn grote doel dat nog meer happy Tante Betsy girls mijn blog weten te vinden en ik ze op mijn beurt kan inspireren. 



Gisteren heb ik me er in ieder geval lekker mee geamuseerd en verder doe ik gewoon lekker mijn eigen ding met deze purpuz planner. 
Als jullie nu verwacht hadden dat ik precies ging uitleggen hoe deze planner werkt dan zitten jullie hier helemaal verkeerd whahaha. 
Daar kun je op de website van Purpuz alles over lezen, je kunt zelfs Youtube filmpjes kijken en je kunt natuurlijk ook eens andere reviews gaan lezen die worden gedeeld op de Facebook site of google er even op ;). 
Ik wil er wel regelmatig op terug komen zo stimuleer ik mezelf om er mee bezig te zijn en te blijven.


Er is zelfs een purpuz planner promise, dat als je leven niet méér in balans, gelukkig en succesvol is dat je dan je geld retour krijgt. Maar daar ben ik veel te veel een Miss Positive voor (lees maar hier ;))en daarnaast heb ik deze ter review ontvangen ;). Maar wellicht handig voor jou als je er toch over zit te denken om deze prachtige vormgegeven planner aan te schaffen.


Lots of love from Susan

ps er staan wat leuke links naar oudere blogposts van me, altijd leuk om eens een keer te lezen als je hier nog niet zo lang mee kijkt en leest.