dinsdag 10 januari 2017

Happy Tante Betsy pictures

Hey girls wat leuk al zoveel enthousiaste reacties en ook al heel wat foto inzendingen op mijn Tante Betsy kadobon winacties
Ook op Facebook zijn er ook al heel wat leuke reacties met Tante Betsy foto's. Yihaaa! 
Doe je nog niet mee meld je gewoon aan! Laat een reactie achter onder de winactie blogpost klik HIER en stuur jouw Tante Betsy foto in naar het vermelde emailadres. 
De Facebook actie, klik HIER, laat daar een Tante Betsy foto reactie als deelname. Wel een andere als je instuurt of reeds hebt ingestuurd. 


Vandaag deel ik wat foto inzendingen die ik per mail heb ontvangen, zo kunnen jullie weer meegenieten en hoef je je geen zorgen te maken of je mail is binnen gekomen ;). De tijd ontbreekt me namelijk om ook nog op alle mailtjes een reactie te sturen. Kijken jullie mee? Het zijn er een heleboel...

Elke die hier samen met haar dochters op de foto staat, is helemaal blij dat ze deze Trixie jurk via Marktplaats heeft kunnen scoren. 

Monique is bedekt met liefde schrijft ze zelf.
Heerlijke foto Monique, zo te zien ben je heerlijk blij met je mooie wintercollectie Tante Betsy jurken. Ze draagt Dress Tammy Bouquet Blue, volgens mij ligt daar Dress Ola Bouquet Brown en Dress Bibi Flora Blue, maar het zou ook zomaar de Ola Flora Blue kunnen zijn ;).

Anneke deelt hier een wel heel vrolijke selfie...je hebt dat vast vaker gedaan...alleen je kat dacht hier van moet dat nou?! Ze draagt net zoals Elke ook Dress Trixie uit de wintercollectie '15/'16.
Anneke ik heb je even terug gemaild, ik mis je aanmelding onder de winactie; http://365daysofhappytantebetsydresses.blogspot.com/2017/01/thankful-tuesday-tante-betsy-giveaway.html
Esther doet mee met deze leuke collage, dit is wat ze erover schrijft: Deze keer doe ik mee met mijn zippie! Deze heeft korte mouwen, maar met een shirt eronder en een heerlijke rode thermo legging eronder een ideale combi voor dit winterweer. voor mijn doen is een rode legging best heftig. Maar als ik zie hoe leuk het staat bij jou en de andere dames....Mijn zippie is donkerblauw, maar lijkt zwart op de foto's. Absoluut een van mijn favorieten.

Alma stuurde deze downunder foto in. Ze schrijft: Alweer een give-away, het kan niet op! Heel lief dat je dit steeds doet voor alle TB-liefhebsters! Graag doe ik weer een poging. Hier een foto van mijn birdie rokje.
Ik ben toch meer een rokjes-mens dan een jurkjes-mens, maar gelukkig heeft Tante Betsy voor elk wat wils :) Wederom gecombineerd met een roosje om het groen van het printje weer terug te laten komen.
Ja Alma is gek op de roosjes van Urban Hippies en hoopt stiekem dat er nog eens een stapelkorting komt op de roosjes. Ik zie ze regelmatig op haar foto's terug komen ;). 
 
Natasja van het blog Beautyspots doet ook gezellig mee met een vrolijke collage. Dit is wat ze schrijft; Hierbij mijn inzending, ik heb eens een collage gemaakt van mijn Tante Betsy verzameling (tot nu toe), ik word er blij van! Gisteren heb ik mijn kledingkast onder handen genomen: de roede hing iets te laag, waardoor al mijn mooi jurkjes op de bodem van de kast hingen, dat kon natuurlijk niet. Dus heb ik eerst de roede omhoog gehangen, en daarna al mijn mooie jurkjes en bijbehorende vestjes op mooie, gelijke hangertjes gehangen. Het resultaat zie je linksboven op de foto (niet al mijn jurkjes hangen daar, een paar zaten in de was, dat moet ook gebeuren zo af en toe).
Wow Natasja zo kun je heel goed zien dat je het Tante Betsy virus goed te pakken hebt hihi. Leukk!

Claudia maakte een selfie in de spiegel in haar Dress Summer Grey, dit is wat ze schrijft; Linksonder in de hoek mijn beste vriendin en ik 21 jaar geleden. Leuk om te ontdekken dat we samen op haar spiegel hangen (ze is namelijk gezellig op bezoek bij haar vriendin ;)). Hele bijzondere vriendschap zo te lezen, leuk!

Hier een jarige jet, oh nee jarige Margreet...nou ja ze was gisteren jarig. Heerlijk vrolijke foto zo in haar zippie...of is het een vera jurk? Leuk met Clumpy's en een lekkere knalkleur thermopanty.
 
Adriëtte doet weer gezellig mee met een collage in haar Shirt Dress Black (zomercollectie 2016). Dit is wat ze schrijft; Hier is ie dan mijn collage! Met mijn favoriete betsy jurk aan en de zelfgebreide omslagdoek van binnie. Lekker warm. 

Frederike is heerlijk creatief in haar Ola/Bibi Flora Blue (ik denk het laatste), maar ze vraagt zich wat af? een nieuwe shawl voor mijn dochter of toch stiekem zelf houden..
Ja Frederike hij past wel perfect bij je jurk ;)...dus heel veel succes met beslissen!

Marco doet ook gezellig mee met de blog winactie...ja je leest het goed en als je hier al wat langer meeleest herken je ook wie daar op de bank zit..Heidi!
Hihi leuk toch, ja je hoeft zelf geen Tante Betsy jurk te dragen of te hebben om mee te doen, er wordt wel wat creativiteit van je verwacht dan. Nou Marco is creatief die mocht geen Tante Betsy jurk van Heidi aan doen dus is dit een perfecte oplossing!


Ja dus ook wannabees mogen mee doen, ik las een aanmelding van Ike...jazekers mag je mee doen, maar je zult toch echt even creatief moeten gaan zijn met een Tante Betsy afbeelding, anders is je aanmelding niet compleet. 
Een Tante Betsy afbeelding bewerken of een leuke wishlist maken met de jurkjes, rokjes óf...die je graag zou willen hebben hangen in je kast. 

Over kasten gesproken, Sylvia stuurde ons een inkijkje in haar kast. Dit is wat ze schrijft; ik heb een foto gemaakt van mijn Tante Betsy Collectie, mijn blije kast <3 
Oh ik schaam me op zo'n moment een beetje met mijn kast foto's van gisteren...oh so addicted :D. Whahaha. 
Ik kreeg ook al foto inzendingen, van Pippa's Hus Esther, Wilma, Jolanda, Henrike en van Petra. 


Er valt me iets op...de voorraad in de webshop van Tante Betsy is aangevuld, dus heb je nog wishlist jurken/rokjes...wie weet zijn ze er weer.

Lots of love from Susan