vrijdag 6 januari 2017

Happy Tante Betsy girls ánd shops


Hey girls daar ben ik toch stiekem weer met een andere blogpost als in de planning stond :p. Alhoewel als jullie doorlezen kom je toch tegen wat ik had willen delen ;). 
Ja die Sandra zit me zelfs uit te lachen dat ik aan de slag wil met de Purpuz planner hihi, maar wel heel toevallig trok ik vannacht een kaart die er perfect bij past (die deel ik wel bij de review). Dus wie weet ga ik jullie en mezelf nog wel eens verbazen ;). 


Vandaag hebben naar alle waarschijnlijkheid heel wat Tante Betsy verkooppunten een nieuwjaarskaart van me gekregen, ik deed er gisteren 50-60 op de post...ook naar mijn sponsors...Tante zelf kreeg hem persoonlijk ;). Zie je hem hier beneden op de foto staan?


Ja girls ik bestelde bij Webprint 80 'Happy Tante Betsy Year' nieuwjaarskaarten (met 60% korting) om ze te laten weten dat er een Tante Betsy blog is en natuurlijk om ze een fantastisch jaar toe te wensen met veel happy Tante Betsy girls!


Het lijkt me leuk om wat meer met de diverse Tante Betsy verkooppunten samen te werken en ze wat vaker in de spotlights te zetten.
Samen met Tante Betsy herself zijn zij toch ook diegenen die jullie happy maken, die je kunt vragen of dat ene jurkje dat je nog zoekt bij hun nog in de winkel hangt. 
Ik zie regelmatig op de Tante Betsy facebook groepen vragen of iemand weet of dat ene jurkje er nog ergens is. 
Ik zou zeggen ga mijn 'Tante Betsy shops' lijst eens af, klik stuk voor stuk op de naam van de winkel, dan opent zich hun website. 
Ik ben er heel wat tegen gekomen die toch nog voorraad hebben, ik heb niet van alle stenen winkels vermeld of ze ook een webshop hebben. Dus klik er op los en ga eens lekker zoeken of neem contact met ze op! Bij heel veel Tante Betsy verkooppunten heb ik ook de Facebook pagina vermeld, van sommige kon ik er geen vinden. Daar wordt veelal ook op vermeld dat er sale is of dat er een speciale stapelkorting is in de stenen winkel zelf. 


Zo ik ga toch nog de Tante Betsy foto inzendingen delen van de Tante Betsy girls die mee doen met de Thankful Tuesday Tante Betsy giveaway blog winactie (er zijn er natuurlijk ook genoeg die mee doen aan beide ;)). 
Kijken jullie gezellig mee? En doe je nog niet mee meld je dan hier heel snel aan en lees de voorwaarden. 

Evy in haar Dress ola Flora Black met pasgeboren neefje als ik me goed herinner. 

Lydia deelt in deze collage haar foto en wishlist ;). Dit is wat ze schreef; Ik ben sinds dat ik jouw site volg helemaal fan geworden van tante betsy jurkjes.
Ik heb er helaas maar 1 maar zou ze allemaal wel willen. Nog even doorsparen :)
Bij deze een foto van mij in de Peacock Blue jurk waar ik heel blij mee ben.
Vind het super leuk om jou te volgen met alle mooie jurkjes van tante betsy.
Altijd leuk om te lezen zo'n leuke mail :). Dankjewel Lydia ook voor je nieuwjaarswensen. Knuff!

Miranda maakte er weer een gezellige collage van...oh die omslagdoek is en blijft zo gaaf Miranda, I love it!
Dit is wat Miranda erbij schreef; Ik heb een fotocollage gemaakt van een aantal jurken.
Zou het opvallen dat ik van roze en van haken hou?! ;).
Rechtsboven is mijn eerste tante Betsy jurk van mijn collectie en links boven de laatste aanwinst, de bibi cornflower grey, een erg fijn model!
Roze panty's heb ik in veelvoud, want die draag ik bijna bij al mijn Betsy jurken!
Bedankt voor alle leuke inspiratie!

Graag gedaan hoor Miranda, ik geniet ook van het gezellige contact met jullie via mijn blog :). Knuff!

Inge schrijft dat ze niet graag op de foto gaat, maar ik vind het een heerlijke foto en deze Ola Bouquet Blue staat je echt super mooi! Dit is wat ze schreef; Pfoe... ik ben hier zo niet van foto's inzenden, maar wordt altijd zo blij van leuke jurkjes. Draag vooral veel King Louie, maar heb sinds deze Ola ook het TB virus te pakken. 
Ben dan best ook verdrietig dat ik naast de mooie rode Ola Flora heb gegrepen... net even te lang getwijfeld. Vanaf nu geldt voor mij... bij twijfel doen en dus daarom ook deze inzending. (Wie weet win ik en kan ik in de nieuwe collectie een nog mooiere vinden waarop ik verliefd ga worden.)
Bedankt voor je aandacht ;) en keep on blogging, #ikworderzovrolijkvan. 

Graag gedaan Inge, ik word er ook vrolijk van en blijf zeker gezellig bloggen! Knuff!

Caro stuurde deze foto in, op vakantie in Bali...de Tammy Wildflower black jurk was alleen voor onderweg hoor ;). Het is daar veel te warm voor lange mouwen jurkjes hihi. 

Hennie stuurde een selfie in van haar Zippie dress, volgens mij is deze uit dezelfde collectie als de zippie van Marijke van gisteren. Dit is wat ze schreef; Met de zippdress, die zit altijd heerlijk.

Anita stuurde deze leuke collage in met haar Tammy Bouquet Green. Dit is wat ze erover vertelde; Dit was een passessie met mijn nieuwe jurkje. Blijft toch wel eens lastig in de winter om een jurkje te combineren met het juiste vestje. Uiteindelijk die dag gedragen met het flesgroene vestje maar inmiddels een knalroze vestje van King Louie erbij gescoord.
Ik vind het groene vestje er inderdaad ook het mooiste bij staan, maar een knalroze vestje is ook een perfecte keuze voor erbij. Ik heb gelukkig mijn knalroze Tante Betsy hoodie van een oude collectie waar ik mijn Tante Betsy jurkjes mee combineer. 

Esther stuurde deze collage in met haar Dress Bibi Flora Green. Dit is wat ze schreef; Hier is mijn foto dan! Nu ga ik duimen dat ik ga winnen!
Wat vind je van de kleur bij mij? Stoer hè geen zwart, blauw of grijs! Zo leuk dat ik dat gewoon doe met een beetje hulp van jou!
Leuk om te horen Esther, bloos hihi :). Ik vind hem je mooi staan, leuk gecombineerd ook en leuk om te zien hoe je deze combineert met een paar sneakers erbij. Geniet maar heerlijk van je mooie jurk! En leuk dat je al voor wat meer kleur gaat, straks van de zomer ga je wellicht helemaal los ;). Knuff!

Sylvia stuurde twee foto's in, dus ik maakte er zelf even een collage van. Leuk en sportief gecombineerd, Sweatvest Lotte Black als jurk met een kobalt blauwe panty/legging met een paar sneakers. Love it!
Dit is wat ze schreef; Leuk weer deze actie, kunnen we ons alvast voorbereiden op de nieuwe collectie met een leuk bedrag.
Ja zo'n Tante Betsy kadobon twv €50 zou alweer flink helpen bij die gave lente/zomercollectie die er binnenkort aan komt ;). 

Whahaha heerlijk deze 'boze' Tante Betsy foto van Wendy met haar dochtertje. Wendy draagt de Spoonflower Black jurk van de wintercollectie 2015/2016. Dit is wat ze schreef over de foto; Ja ik doe graag mee! Superleuk zo'n actie. Mijn dochter wil ook een 'Betsy' maar is teleurgesteld dat ze niet in haar maatje zijn. 'mama, ikke ook Betsy!' :P
Hihi heel herkenbaar Wendy, maar dan eigenlijk andersom...eindelijk hoef ik geen kleine meisjes meer 'lastig te vallen' met de vraag of ze die leuke vrolijke jurk ook in mijn maat hebben. Eindelijk heb ik een merk gevonden die dat gewoon hebben...zo blij ermee!

Melanie stuurde deze vrolijke foto in, in haar Birdie Black van de zomer 2016 collectie en zo'n vrolijke hoodie van een oudere collectie. Wat zijn ze en blijven ze toch gaaf! En wow ook al zo'n mooie sjaal/omslagdoek...ik zie heerlijk vrolijke kleurtjes :D. 
Dit is wat Melanie schreef; Wat leuk weer zo'n Winactie en ja hoor ik doe gewoon weer eens mee  deze keer met een foto uit de bioscoop in mijn Birdy Black en mijn groene hoodie. Waar je ook bent tante Betsy zit altijd lekker. 

Heidi heeft hier haar Dress Tammy Bouquet Blue aan die ze pas kocht bij 38Dresses, swipe even terug naar die gezellige gastblogpost ;). Even geen link...
Dit is wat Heidi schreef; Dit is mijn OOTD van vandaag. Met de Facebook wedstrijd doe ik ook mee hoor, maar die foto volgt nog. He wat leuk, weer een nieuwe actie. Ik vind het zo leuk, al die Facebook groepen. Ik heb er zoveel extra's bij gekregen. Al die leuke contacten de hele dag door. Al die Betsy meiden zijn zoooo lief.
Ja heerlijk is dat hè die leuke Tante Betsy Facebook groepen, vooral de besloten die zijn de gezelligste omdat iedereen lekker zichzelf durft te zijn en hun foto's durven te delen. 

Hier Neeltje in Dress Ola Flora Black, wow Neeltje deze staat je echt heel mooii! Ik kan me nog goed herinneren dat ik je aanstak met het Tante Betsy virus op mijn 365 dagen creatief blog en je eerste grijze jurk van de winter 2014 collectie. Dit is wat ze schreef; Ik moet nog even wennen aan het model. Ook het striklint heb ik op verschillende manieren gestrikt, maar ben er nog niet uit wat het leukste staat. Maar de print vind ik gaaf. Dit jurkje kan zowel netjes als sportief en dat maakt het een lekker veelzijdig model.
Ik doe het lint altijd eerst achterom en dan naar voren en daar strik ik het vast of leg er een knoop in ;). 

Wendy stuurde deze leuke fotocollage in met Dress Mila Cornflower Grey, dit is wat ze in haar mail schrijft; Hier mijn foto voor de winactie. Super leuk dat je dit doet!
Durf nog niet mijn hoofd erop te plaatsen, maar wie weet durf ik dat nog wel in de toekomst:)
Ik had een blauwe cornflower besteld (dacht ik), maar kreeg de grijze toegestuurd. Ook helemaal goed, ben er erg blij mee.
Ik vind het een leuke inzending hoor en je hoofd hoeft er echt niet op, we kunnen toch al heel mooi zien hoe de jurk staat, maar een downunder foto zoals Sylvia stuurde is ook prima! Oh ik dacht datdeze  Grey versie stiekem toch ook blauw was ;). 


Oops ik ben stiekem weer langer bezig met deze blogpost als de bedoeling was en zie ook nog foto inzendingen van Elke, Monique en Jolanda. Dus girls wees gerust jullie mails zijn binnen. Een heel fijn weekend lieve Tante Betsy girls en lieve Tante Betsy verkooppunten! Och ik laat meteen ook even mijn Outfit Of The Day zien, vandaag droeg ik Sweatvest Lotte Jeans met eronder Shirt Luna Red. Ik werkte vandaag op een andere werkplaats en wist niet zeker of het er warm zou zijn hihi. Ik was in ieder geval blij met mijn extra laag :). Ook zo blij met mijn rode ZOO Adventure laarzen, model Adisa, ze lopen heerlijk en ik heb er heerlijk warme voeten in. 

Lots of love from Susan