vrijdag 20 januari 2017

Creative with Necklaces

Hey girls daar ben ik weer, wat een lieve reacties op mijn bericht van gisteren. Ja het is inderdaad soms een uitdaging om iedere dag te bloggen, maar het is ook een feestje hoor. 
Vandaag mezelf nog een dag rust gegund en ik heb de hele middag op de bank gezeten...lekker een film gekeken 'The Sorcerer's Apprentice' die we al eens hadden gezien...maar beter als al die duffe tv programma's kijken. Ik ben een film mens, maar ben ook gek op series...het is als het lezen van een trilogie ;). 


Vanmiddag ben ik wel ook nog lekker creatief bezig geweest met nog een rood roze ketting. 
Geïnspireerd door een Tante Betsy girl die benieuwd was waar wij onze kettingen, kralen kochten.
En tsja rood en roze zijn nu eenmaal mijn favoriete kleuren en met de vogeltjes jurk van de zomercollectie in gedachten, heb ik deze gemaakt. 
Ik had nog een rode mini cooper hanger liggen, van een andere ketting die ik eens maakte en die heb ik opnieuw gebruikt...ja ook de hanger maakte ik zelf...de classic mini niet hoor ;). 


Zoals jullie misschien wel weten maak ik mijn kettingen zelf.
Ik maak ze van houten en kunststof kralen, wel graag gecombineerd met edelstenen kralen voor extra power. 
Ik heb tien ikea dozen vol met kralen, op kleur gesorteerd. Ik heb door de jaren flink verzameld en kijk nog steeds uit naar leuke kralen in knalkleurtjes op rommelmarkten.



Toevallig vond ik net foto's uit een oude blogpost van mijn 365 dagen creatief blog uit 2012. Inmiddels zijn die nog meer gevuld ;). 


Maar soms scoor ik ook nog wel eens iets leuks bij een Action of bij een andere budget winkel. Zoals deze leuke kralen Disney Princess kralen...whahaha ik zie nu pas dat ze gemaakt zijn van gum...ze zijn wel zacht en ik had me al afgevraagd of ze niet te snel vies worden...och ja dat zien we dan dan wel weer. 


Ik ben even gaan kijken in oudere blogposts of ik wat close ups heb om aan deze blogpost toe te voegen. Ik deed eens een serie blogpost 'the more the merrier' en daar kwam ook een blogpost over mijn kettingen


Ik gaf ook al twee keer een ketting weg op mijn blog in de tijd dat ik nog niet zoveel Tante Betsy kadobon winacties had. Sandra was een blije winnares van ook een rood roze ketting die ik maakte :). 



Helemaal happy met mijn zelfgemaakte kettingen. Hieronder met zomerjurkjes van de zomercollectie van 2016. Oh ik verlang weer naar meer kleur en mooi weer. 


Lots of love from Susan