vrijdag 27 januari 2017

Another Tante Betsy preview


Hey girls ik zie online foto's van de Tante Betsy wintercollectie 2017 bij enkele Tante Betsy verkooppunten langs komen (de ene keer een hele kleine preview en soms ook echt exacte foto's van jurken enzo van de wintercollectie 2017).
Aan een kant wil ik die ook dolgraag met jullie delen, maar aan de andere kant heb ik een geheimhoudings verklaring getekend op de dag dat ik bij de Tante Betsy winterfotoshoot was en ik wil me daar natuurlijk aan houden.


Daarnaast ben ik én ook enkele Tante Betsy verkooppunten waar ik contact mee heb, van mening dat het toch veel slimmer is om jullie lekker warm te maken voor de zomercollectie die eraan staat te komen medio Februari.


Naar mijn idee best vroeg...ik vind het zelf allemaal een beetje absurd dat er in de winkels nu al zomergoed verschijnt terwijl we nog midden in de winter zitten.
Maar zo werkt het nu eenmaal in de mode industrie...dus vandaag another Tante Betsy spring/summer preview ;).


Wat komt er een gave collectie aan en ik heb zelf al een méga wishlist die alsmaar groter wordt.
Nynke van Diezijner maakte ons al even lekker op Facebook groep Tante Betsy happiness in a dress.
Deze foto's zijn gemaakt terwijl ze samen met Karin van Pinka op inkoop was, de collages zijn dan ook van de foto's die ze daar deelde. 


Ik zag een mega gave zippie jurk, ik had de zwarte versie wel al gezien (en hier gedeeld, zie links verderop) maar de groene versie is ook heel gaaf! Hebbe :D. En dat rood vest hierboven in de collage, mooii...oh ik duim heel hard dat er ook eens een rood sweatvest Lotte komt of een hoodie...

Deze prachtige foto van model Suze met dit gave doorknoopjurkje kreeg ik toegestuurd van Tante Betsy, zucht...die is ook al zo mooii! Nog een voor op mijn wishlist ;). 


Volgens mij dezelfde print als deze groene, die ik al eerder deelde. Die stond al op mijn wishlist!


Ik sprak Tante even aan (normaal val ik Tante zelf niet meer lastig, die moet haar energie gebruiken om al die geweldige collecties voor ons te ontwerpen) over het produktieproces in India, ik weet dat er wel eens vragen over zijn en wilde er hier eens wat over delen. 
Ik ben er zelf helemaal niet in thuis, maar Tante stuurde me een filmpje om te laten zien hoe het eraan toe gaat in het naaiatelier in India. Tante zei al 'zoals je ziet het gaat er best relaxed aan toe, geen kinderarbeid en goede omstandigheden, ook is alles gecertificeerd'.



Even wennen voor me om te zien (ik werk dus ook wel eens aan zo'n industriële naaimachine) dat heel wat medewerkers daar een stofmasker dragen (tegen het stof dus). Ik maakte een paar screenshots, zoals je ziet zijn die van de zomercollectie die aldaar in de maak is. 



Deze mooi zippie jurk zag ik ook in het filmpje langskomen bij een naaimachine. 


En natuurlijk wil ik jullie een foto van de autumn/wintercollectie 2017 die Tante Betsy op haar Instagram account deelde niet onthouden ;).


Fotograaf Andrew Greening deelde een foto op zijn Facebook account op bezoek bij de Tante Betsy stand op de ModeFabriek. Even geen links hier, ik heb deze foto en tekst later toegevoegd. 



Maar laten we ons vooral op de zomercollectie richten die er aan komt en waar ik al eens twee keer eerder een blogpost over deelde;
Onlangs de blogpost; Tante Betsy Spring Summer 2017 preview
En in november 2016 een blogpost met link naar een filmpje dat Tante deelde op haar Facebook paginaTante Betsy Spring Summer 2017 sneak peek Thursday


Deze jurk (zomercollectie 2017) deelde ik nog niet en de foto is afkomstig van een Tante Betsy verkooppunt en ook die heb ik later toegevoegd, terwijl ik alle links al geplaatst had. 


En girls wat vinden jullie ervan? Het beloofd veel leuks hè deze zomer en die kleine sneakpeek van de wintercollectie en geloof me die wordt ook heel kleurrijk!

Lots of love from Susan