vrijdag 30 december 2016

Tante Betsy Winter 2017 preview Friday

Hey girls ik heb een hele leuke gastblog in de wacht staan (van een Tante Betsy girl op bezoek bij een Tante Betsy verkooppunt).
Maar nu kwam er een foto van de fotoshoot van de wintercollectie online en die wil ik toch echt even met jullie delen, als vervolg op mijn Behind the scenes at Tante Betsy blogpost. Ik heb natuurlijk wel eerst toestemming gevraagd aan het agentschap dat Tante Betsy vertegenwoordigd. 


Dit geweldig leuke denim setje op de foto met model Moira (fotograaf Andrew Greening) is dus van de winter 2017 collectie en komt er ook nog als jurk. Ziet het er niet gaaf uit?


Oh ja nu is het meteen een mooi moment om uit te leggen waarom er zulke slanke modellen in maatje XS/S gebruikt worden. 
De jurken en setjes die gisteren gebruikt werden tijdens de fotoshoot, zijn allemaal samples proefjurken. Die worden vooraf gemaakt en nog een keer gecontroleerd en als het allemaal goed is, gaat dan pas de produktie in gang gezet worden. 
Er kan dus helaas niet een hele maat serie gemaakt worden van de hele collectie. 
De Tante Betsy collecties zijn tegenwoordig enorm, dus dat is geen doen. 
En daarom is mijn Tante Betsy blog een uitkomst zodat je kunt zien hoe de jurkjes staan en vallen bij al die verschillende Tante Betsy girls!


Vandaag draag ik ook een setje van Tante Betsy, ja dat was een kadootje van Tante, je weet wel in die lantaarn ;). 
De rode top (Shirt Luna Red) die erin zat heb ik omgewisseld voor deze Skirt Cornflower Green (ja ik heb dat maar even brutaal gevraagd ;)), die staat mooi bij mijn Shirt Luna Black

Je weet wel die van de Black Friday fotoshoot met Polypants Black


En deze mooie rok, Skirt Bouquet Blue zat ook in de lantaarn, leuk met Shirt Luna Red


Maar ook met Shirt Luna Blue! En ik deed ook meteen even mijn Sweatvest Lotte Denim erbij aan. 


Leuk ook straks voor bij de denim jurkjes die van de winter gaan komen! 



En ja ik heb lekker mijn azuurblauwe ZOO Adventure laarzen aangedaan, we liepen de stad in op zoek naar een winterjas voor manlief (die heeft al meer als tien jaar dezelfde jas whahaha). 
Het is best koud en ik wilde niet op mijn gezicht gaan in mijn cowboy laarzen voor het geval het ook glad zou zijn. En ja we zijn geslaagd bij TK Maxx voor een gave knalgroene 'winter'jas voor €31 :).


En ze zijn heerlijk comfortabel! Tante en Anita hadden ze gisteren ook allebei aan, die zijn er ook zwaar verliefd op. 
Ik kocht de mijne bij Tante Betsy verkooppunt Diezijner (in de webshop) en oh ja mijn rode Danefae jas kocht ik bij Pantalone in Eindhoven (mijn verjaardagskado :)) en mijn tas kocht ik bij De Kunstboer ;). 


Ik hoop dat jullie weer genoten hebben. En zo hebben jullie toch al een leuke preview op de winter 2017 collectie. Het rode en zwarte jurkje zijn van de lente/zomercollectie die eraan komt :). 

Lots of love from Susan