woensdag 7 december 2016

Social media influencer Wednesday


Hey girls ik kwam pas de term 'social media influencer' tegen en bedacht me dat ik dat toch eigenlijk ook wel ben met mijn Tante Betsy blog. 
Ik probeer om mijn blogposts niet te laten klinken als een commercial, maar dat lukt niet altijd als ik ze achteraf nog eens doorlees ;). 
Ik probeer om er gewoon een gezellig kletsblog van te maken, een plek waar je je thuis voelt tussen de andere Tante Betsy girls. 


Zoals gisteren dat ik de leuke kortingsactie deel van Urban Hippies, dan denk ik niet 'oh laat ik reclame maken voor die leuke hip pockets'. 
Maar meer van 'hey girls loop deze actie niet mis' als je ook zo'n hip pocket zou willen of op je kerstwishlist hebt gezet (die je natuurlijk ook als schoudertasje zou kunnen gebruiken). 


En natuurlijk show ik hier jurkjes van Tante's nieuwe collectie.
Van deze collectie heb ik een vijftal jurken zelf gekocht (bij Tante en ook bij Tante Betsy verkooppunten) en ik heb er inmiddels ook een heel aantal van die lieve Tante gekregen. 
Doordat ik ook van Tante jurkjes krijg kan ik op mijn beurt dan wel weer zo af en toe een leuke winactie doen, met een jurk die ik niet meer draag of een nieuwe jurk die niet helemaal mij is. 


En ja jullie hebben vast in de gaten dat ik opeens schrijf over de ZOO Adventure laarzen. Maar het is niet zo dat ik ZOO Adventure nu als mijn nieuwe sponsor mag benoemen. Ik heb alle drie de laarzen zelf gekocht, ja je leest het goed drie paar...de roze op marktplaats, de azuurblauwe bij Diezijner en de rode die heb ik bij ZOO Adventure zelf gekocht.
Maar ik heb wel een leuke korting kunnen bedingen :). Dus voor mij is dat toch een soort sponsoring en tsja als ik nu eenmaal ergens verliefd op ben schreeuw ik dat van de daken ;). En ik ben nu eenmaal verslaafd aan laarzen :D. 


Sommige mensen in mijn omgeving hebben wel eens zoiets van 'hey heeft ze alweer een gratis jurkje' of oh krijgt ze haar tassen ook gesponsord?!
En wellicht denken jullie wel dat ik alles gesponsord krijgt. 
Nee girls niet alles dat ik deel is gesponsord, mijn De Kunstboer tas heb ik zelf gekocht (ik mocht voor mijn blogverjaardag wel een tas weggeven en mijn eerste tas heb ik wél gesponsord gekregen). 


De RJ Bodywear items heb ik ook zelf gekocht (die dan wel ook weer met een leuke korting in ruil voor een review...oh ik moet toch echt even tijd maken voor de onderjurkjes review). 


De Apollo panty's die ik zelf kreeg van Sokken-online is nog geweest bij de jurkjesdag in februari ;). 
Maar ik heb jullie al een aantal keer blij mogen maken met een leuke winactie...dus het draait bij een sponsoring voor mij echt niet erom dat ík alles gratis krijg, ik vind het ook leuk om met jullie te delen en te geven!


En daarnaast ben ik dus minstens twee uur per dag bezig met een blogpost, met mijn blog...maar vaak ook veel meer uurtjes met contacten onderhouden etc etc. 


De 'reclame' die ik maak is ook vaak voor kleine bedrijven. Tante Betsy is geen groot concern, De Kunstboer ook niet, Urban Hippies, Sokken-Online...ga maar zo door. 
Er werken vaak maar één enkele of enkele mensen achter de schermen. In de Duitse webshop van ZOO Adventure bleek ik contact te hebben met een Nederlandse ;). 
Net zoals dat ik de Tante Betsy verkooppunten graag in het zonnetje zet, kleine stenen winkels met hardwerkende dames. 


Ik vind het in ieder geval leuk hoe mijn Tante Betsy blog gewoon lekker rustig groeit (dus vertel gerust over dit blog aan andere Tante Betsy girls), altijd leuk om van 'nieuwe' Tante Betsy girls te horen en te zien dat er weer nieuwe dames mee doen aan de winacties en ik hun Tante Betsy foto's mag delen. 


Vandaag heb ik by the way Dress Bibi Flora Blue aan met mijn Sweatvest Lotte Jeans als vest. 
Ik draag een Apollo panty Jolly Green (nu legging) met mijn azuurblauwe ZOO Adventure laarzen en oh ja ik heb mijn blauwe Urban Hippies Hip Pocket om.  

Lots of love from Susan