zondag 11 december 2016

More happy Tante Betsy girls Sunday

Hey girls vandaag ben ik zelf in relaxstand in mijn Sweatvest Lotte Jeans, even geen foto, die deelde ik al eens eerder. Maar ik heb net foto's opgeslagen van weer een aantal Tante Betsy foto inzendingen voor de Tante Betsy blog Giveaway, dus die ga ik met jullie delen (niet allemaal ik besloot een negenluik te maken).


Leuk dat er nog steeds aanmeldingen komen, er zijn genoeg Tante Betsy girls die nog niet mee doen, maar wie weet melden die zich nog. 
Een kans op een Tante Betsy kadobon twv €65 is toch wel heel groot hier op mijn blog. Dus doe gezellig mee!

Saskia in haar Dress Bibi Flora Green schrijft in haar mail dit; Ik heb 'm 2 cm korter laten maken, toen was hij helemaal naar mijn zin. Het groene vestje uit de huidige collectie is onderweg, want ik ben een koukleum :-)
Ik ben helemaal weg van het Bibi-model, toch nog eentje kunnen kopen in XS. 

Caro doet mee in Dress Mila Green (denk ik ;)). Ze stuurde twee foto's in maar ik deel de andere een andere keer :). Lieve Caro ik mis jouw aanmelding by the way, dus ga nog even een reactie achterlaten onder de winactie (klik op de link bovenaan in deze blogpost). 
Dit is wat ze schrijft; Dankzij deze jurk hangen mijn tantetjes weer vooraan in mijn kast. Ze dragen heerlijk en ik heb al zoveel nieuwe mooie jurkjes in het vizier... ik maak graag nog meer ruimte vrij.

Claudia schrijft in haar mail bij deze foto; Ik ding graag weer mee met deze foto in kerstsfeer van een mijn favorieten de Twiggy Gradica Blue. Ik houd van deze prachtige grafische print.

Hennie showt ons hier Dress Bibi Flora Blue.

Corine deelt hier haar Tante Betsy wintercollectie. Wat heb je een mooierds hangen :). Dit is zo te zien Dress Bibi Cornflower Blue.

Elke deelt een selfie met Dress Fraulein Winterflower Green. Ook zij stuurde een tweede foto, die zal ik ook een andere keer delen :). 

Tanja deelt met ons haar collectie jurkjes, dit is wat ze in haar mail schrijft; Ongeveer een maand of 3 geleden kwam ik pas achter het bestaan van tante Betsy .... en sinds een maand of 2 heb ik een mooie "beginnende" collectie.
Hihi heerlijk toch zo die groeiende liefde voor Tante!

Jolanda draagt hier Dress Tammy Winterflower Black zo te zien.

Petra showt ons hier ook Dress Twiggy Gradica, ik neem aan ook de Blue ;)

Lieve girls jullie zien er stuk voor stuk prachtig uit in jullie Tante Betsy jurkje. Ik geniet van al jullie foto inzendingen. Leuk om jullie allemaal zo te zien stralen. 


Antoinette ik heb je reactie gelezen, ik ga snel eens kijken of ik weer eens wat foto's kan delen van volslanke dames. 
Ik ben zelf trouwens 1.57m en draag maat L en ben toch echt wel volslank, maar voel mezelf prettiger in een jurk die mijn vormen benadrukt en me daardoor slanker laat uitzien. 
En ik heb al vaker volslankere Tante Betsy girls foto's gedeeld (ook van XXL dames, alleen zien we er allemaal zo verdomd goed uit in de jurken dat je misschien denkt dat wij niet volslank zijn ;). Hierboven eens een foto van mij van de zijkant erbij...ja ook ik heb een buik :D.

Lots of love from Susan