zondag 4 december 2016

It's a beautiful outdoor day Sunday


Hey girls vandaag was het prachtig weer en ben ik heerlijk even het bos in gegaan. 
Ik wilde mijn nieuwe ZOO Adventure laarzen eens lekker in het bos uittesten...nou ja ik wilde gewoon lekker gaan genieten van het mooie weer. 



Terwijl ik liep door het bos bedacht ik me dat ik vroeger van mijn vader nooit zo het bos in had gemogen met een knalrode jas aan en met roze laarzen. 
Wie bedenkt zich dat nu...in het bos moet je lopen met schutkleuren aan...bruin en groen dat waren de kleuren waarin ik me moest hullen. 



Gelukkig ben ik al heel wat jaartjes eigen baas en ben ik harstikke blij met mijn roze outdoor laarzen en mijn knalrode Danefae softshell jas. Yes this is me and it's always been me, ik word vrolijk van vrolijke kleurtjes en ben superblij dat ik nu een fatsoenlijk paar laarzen heb om mee het bos in te gaan. 
Heerlijk toch om deze laarzen met mijn Tante Betsy jurkjes te kunnen combineren. 


Ik maakte wat foto's in het bos, een selfie maken dat is niet mijn sterkste kant...maar mijn mobiele strategisch op een boom neerzetten en met de timer foto's maken dat kan ik dan wel weer. 


Gelukkig was het heerlijk rustig in het bos, ik geniet er altijd enorm van om gewoon in alle rust door het bos te lopen zonder iemand tegen te komen. 
Vooral toen ik een kleine fotoshoot aan het doen was, niks fijners als je dat kunt doen zonder pottekijkers. Zo kan ik ook nog even laten zien dat ik Sweatvest Lotte Jeans aan heb als jurk ;). 




Deze kleine bandiet kwam ik wel tegen samen met haar baasje ;). 


Ik moet jullie trouwens wat bekennen, er is nog een paar ZOO Adventure laarzen onderweg. Jaaa ik ben errug, ik kon me niet inhouden en och ja dat vraagt gewoon om meer spullen op marktplaats te zetten :). 
In de webshop van Tante Betsy verkooppunt DIEZIJNER te Groningen heb ik een paar blauwe ZOO Adventure laarzen gescoord. 
Ze zijn daar in de aanbieding voor €150, dus als €200 je teveel was kun je daar een paar scoren voor minder.


Én ze hebben deze week ook de Clumpy's in de aanbieding, 20% korting, vanaf vandaag tot 11 december. In de winkel hebben ze nog meer keuze lees ik. Maar bestellen via hun webshop gaat ook heel eenvoudig ;). En je krijgt er een paar kniekousen bij lees ik :). 


Zo girls ik ga er weer vandoor...ik ben lekker aan het relaxen met manlief en ga zo wat eten klaar maken. 

Lots of love from Susan