woensdag 14 december 2016

In the spotlights Wednesday


Hey girls ik was vorige week een beetje stout, ik deelde in mijn blogpost Social Media Influencer Wednesday een fotocollage over Urban Hippies en deelde daarbij een foto van Natasja van het blog Beautyspots.


Ik had de foto (een screenprint) gemaakt van het filmpje wat Natasja deelde, maar het was wel zo netjes van me geweest om even een vermelding naar haar blog te maken. 


Dus als goedmakertje zet ik vandaag haar blog in de spotlights ;). 
Wees gerust girls dit wordt geen beautyblogpost, maar een blogpost vol Tante Betsy foto's want daar komen jullie voor naar mijn blog hihihi. 
En oh ja als je net als ik gek op honden bent dan kun je je hart ophalen want Benthe is to cute <3. 



Ja girls ik volg zelfs beautybloggers hihi, ook al heb ik zelf erg weinig met beauty, toch ben ik Natasja haar blog blijven volgen. 
Ik ben met mijn ochtend make up sessie in 2,5 minuut klaar (ik heb me van de week getimed, ik maakte deze blogpost al maandag ;)) met een paar vegen bronzing facepowder (anders ben ik veel te bleek) wat zwart oogpotlood en zwarte mascara (allebei van de Hema) en klaar is Susan!
Oh ja ik doe als allereerste Kruidvat dagcrème op, nadat ik een plens water in mijn gezicht heb gegooid whahaha. 
Dus mijn beautystash is héél klein en ik kan er dus ook mijn geld niet aan uitgeven hihi. 


Maar ja die Benthe hè en de Tante Betsy foto's die af en toe langskomen en haar just the two of us blogpost zijn gezellig om te lezen en te bekijken. 



En ook voor Antoinette foto's van een volslanke dame ;).
Ik las HIER dat Natasja XXL in haar Tante Betsy jurkjes heeft (al lijkt het voor mij dat ze eerder een L of misschien XL draagt).
Natasja heeft via Hilde haar blog Tante Betsy leren kennen, en is net zoals vele dames die gezegend zijn met een volslank lijf heeel blij met Tante Betsy, dat ook zij een leuke vrolijke jurk of setje kan dragen.
Hier de blogpost over het setje; Skirt Bouquet Green en Shirt Luna Green.


Want laten we wel zijn, veel mode is niet aan ons vollere dames besteed. Je mag je of hullen in tenten of in heel veel lagen kleding. Welke idioot heeft dat eigenlijk bedacht dat wij vrouwen met een maatje meer, in een of andere hobbezak zouden moeten rondlopen en ons mooie Rubensfiguur zouden moeten verstoppen?! 
Laat die buik, je billen en borsten maar zien...nou ja de contouren ervan whahaha. 
En ja soms denk je misschien pff mijn buik is zichtbaar...yesss so what?! Als je een hobbezak draagt ben je gewoon één grote massa ipv een vrouw met een mooi gewelfd lijf!
Gelukkig weet Tante Betsy precies hoe ze onze mooie punten kan accentueren en zien we er geweldig uit in onze Tante Betsy jurkjes en outfits.



Oops ik ben weer af aan het dwalen, terug naar Beautyspots ;). 
Ik deelde HIER wel al eens Natasja haar shopping experience bij Tante Betsy verkooppunt Tante Betje in Oosterhout. Hierboven past ze Dress Sue Dot Blue.
Ik volg Tante Betje via Instagram en kwam daar opeens een foto tegen van Natasja en zo ging ik weer gezellig haar blogpost erover lezen. 
Heerlijk om even mee te mogen vertoeven in zo'n leuk stenen winkeltje waar ze Tante Betsy items verkopen en waar je lekker op je gemak kunt gaan kijken en passen en natuurlijk ook kopen.
 

Ik hoop dat jullie mee genoten hebben en wie weet is het wel leuk om volgend jaar wel vaker een blog in de spotlights te zetten, als jij als Tante Betsy girl blogt en ook wel eens foto's deelt in je Tante Betsy outfits.
Natasja ik ga je blog ook even in mijn 'Tante Betsy Girls Blogs' lijst toevoegen ;). Te vinden op de internetversie van mijn blog, rechts onder alle labels.


Volgend jaar wil ik ook graag vaker een Tante Betsy verkooppunt in de spotlights zetten, maar heb daarbij jullie hulp nodig. De meeste van die leuke winkeltjes zijn te ver weg voor mij om te bezoeken (of de NS moet me al gaan sponsoren, dan ga ik met liefde op mijn vrije dag naar zo'n leuk winkeltje toe).
Maarreh ga je shoppen bij een Tante Betsy verkooppunt én vind je het leuk om een gezellig verhaaltje te maken over je bezoek met leuke foto's erbij, dan hoor ik het graag. 

Nog een keer Benthe <3. Too cute toch?!

Lots of love from Susan