woensdag 21 december 2016

How to respond Wednesday


Hey girls zo af en toe bereikt me een bericht dat reageren op mijn blog niet lukt, meestal is dat in de tijd van een blogwinactie. 
Heb jij er ook problemen mee? Dan zit het er dik in dat je mijn blogposts vanuit mijn Facebook pagina post opent. 


Margreet die deelnam aan mijn Tante Betsy blog giveaway had dit probleem ook, ik had haar al verteld dat ze dan moest klikken op openen in Safari (bij je iphone of ipad) om te kunnen reageren. 
En heel logischerwijs mailde ze me dat hij dat standaard doet, máár eigenlijk is dat dus niet het geval ;). 
Ze stuurde me bovenstaande screenshots en ik zag meteen dat er 'Delen' in de rechterbovenhoek stond. 



Klik op Delen in je rechterbovenhoek en bij de iphone en ipad kun je dan kiezen uit een lijst, klik dan op Openen in Safari
En probeer dan nog eens een reactie achter te laten...wedden dat het ook jou lukt?! Margreet lukte het in ieder geval wel :D. 
Lukte je het ook nooit, probeer het dan meteen eens uit en wacht niet tot de volgende winactie ;), je krijgt namelijk extra kansen als je hier regelmatig een berichtje achterlaat. Dat maakt het bloggen voor mij natuurlijk leuk, en ook voor jullie om gezellig mee te lezen wat de Tante Betsy girls allemaal schrijven :).


Wat je voor een menu krijgt bij een Android telefoon weet ik niet, maar het zal vast eenzelfde soort scherm zijn en dat je dan kunt aanklikken openen in Google
Zo zou het uiteindelijk moeten uit zien ;). 
Je hebt dan geen 'delen' meer staan in je scherm. 


Vandaag was mijn moeder weer eens gezellig op bezoek, ik heb haar geholpen met haar nieuwe iPhone. 
Mijn broer had hem wel al voor haar geïnstalleerd, maar er waren nog genoeg apps die er niet op stonden en er moesten nog een aantal wachtwoorden ingevuld worden...maar deze blondine heeft haar goed kunnen helpen. En we hebben nog heerlijk om Siri gelachen die meende te verstaan dat we het over 'tieten' hadden whahaha. Ja dat krijg je met die Limburgers hihi, hij wilde het in ieder geval graag voor ons opzoeken, maar dat hebben we maar gelaten ;).  


Vandaag deed ik voor het allereerst mijn Dress Bibi Cornflower Blue aan. Zo blij met deze jurk, die past me veel beter en past veel beter bij mij als de Mila Cornflower jurk die een Tante Betsy girl van me overgenomen heeft en die op haar beurt weer blij met de jurk is. 
En om het lekker warm in huis te hebben, heb ik mijn Sweatvest Lotte Jeans aan, waar ik ook heel blij mee ben. 


Zo girls het is inmiddels al half acht als ik dit typ, mijn moeder is weer naar Maastricht en ik ga lekker afschakelen samen met mijn mannetje. 
Dankjewel voor jullie lieve enthousiaste reacties op mijn berichtje van gisteren, ik verheug me er in ieder geval enorm op. 
Morgen is weer een nieuwe werkdag op de nieuwe werkplek, ik ben benieuwd hoever mijn collega's gekomen zijn met uitpakken. 

Lots of love from Susan