maandag 26 december 2016

Happy Tante Betsy Family Monday


Hey girls vandaag is het tweede kerstdag en ik weet even niet wat te posten. Een outfit of the day bespaar ik jullie want ik hang al twee dagen in bed met manlief heerlijk kerstfilms te kijken. 
Ik had besloten om vandaag wel lekker op de bank te zitten, maar in bed is het lekker warm en daar staat ook een klein kerstboompje whahaha. De foto hieronder is van vorig jaar ;). 


Daarbij hebben de nieuwe buren kerstparty en merk ik toch wel dat de muren dun zijn en beneden hoor je echt alles...ze houden van muziek met een flinke bas wat flink doordreunt. Maar verder zijn we wel blij met onze nieuwe buurtjes hoor ;). 


Weet je ik ga random wat Tante Betsy foto's laten zien die ik al scrollend tegen kom in mijn filmrol. En wie weet voeg ik dan wel wat tekst toe. 

Oh ja deze tweede foto inzending van Caro had ik nog niet gedeeld ;). Leukk!

Ook Elke stuurde een tweede foto in die ik nog niet gedeeld heb. 

Deze lieve collage van Frederike deelde ik wel al, maar die past perfect bij de overige foto's :). 
Ik heb meteen ook maar de titel aangepast van Happy Tante Betsy Boxing Monday naar Happy Tante Betsy Family Monday...zo blijf ik toch dichtbij wat ik met mijn blog wil uitdragen. 

Hihi ik kom opeens al scrollend deze leuke foto tegen. Oh sorry ik weet even niet meer van wie, oops. 
De foto hieronder is van Esther dat weet ik dan wel weer ;). 


Weet je als jullie als moeders happy zijn en lekker in je vel zit en je fantastisch in je Tante Betsy jurkje voelt dan draag je dat ook uit naar je kids. Dus wees niet zo streng voor jezelf en wees blij met je lijf, zo geef je de juiste signalen door naar je dochters en zonen. 
Als jij alsmaar zegt dat je je niet prettig in/met je lijf voelt of dat je niet mooi bent, dan zend je in feite de verkeerde signalen door. 
Dus girls wees blij met je lijf én met je vrouwelijke rondingen! Ook als je die niet hebt ;). 


Ja girls en zo weet ik opeens wel waarover te bloggen ;) hihi. 
Geniet nog van je avond!

Lots of love from Susan