vrijdag 9 december 2016

Feeling good in red Friday


Hey girls ik had vandaag behoefte aan kleur en deed mijn Dress Bibi Cornflower Red aan met mijn roze thermopanty (waarvan ik vorige winter een legging maakte ;)) en met mijn nieuwe rode ZOO Adventure laarzen


Dit is een jurk waar ik me instant happy in voel, heerlijk die rode jurk met roze bloemen, mijn lievelingskleuren. 
En mijn nieuwe outdoor laarzen ben ik ook heel blij mee, ook al ben ik vandaag alleen maar op de fiets ermee buiten geweest ;). 


Oh ja ik had vandaag ook mijn Urban Hippies Hip Pocket Porto Clover om, leuke combo met mijn cornflower Red jurk. Vergeet die leuke kortingsactie niet van Urban Hippies. 


Gisteren had ik ze ook aan en deed ik mijn Dress Bibi Flora Black aan met een zwarte thermolegging. 


Jullie hebben vast al gezien dat bij meerdere Tante Betsy verkooppunten de sale is gestart. Betty van 38 dresses liet op haar Facebookpagina ook zien hoe Tante Betsy setjes staan en ook een jurk. Kijken jullie mee?







Hebben jullie ook nog jurken of andere Tante Betsy items (rokjes, tops, blouses, vesten of pants) op jullie wishlist staan...die jullie nog hopen in de sale te scoren óf met de hier te winnen Tante Betsy kadobon twv €65 (alleen bij Tante Betsy in de webshop te besteden). 


Lees je nu pas voor het eerst over mijn Tante Betsy blog Giveaway ga dan snel een reactie onder mijn blogpost achterlaten. Open je mijn blogpost vanuit Facebook ga dan even bij je iPhone/iPad naar Safari om te reageren. 
Hoe dat bij een android telefoon werkt weet ik niet...naar Google neem ik aan. 
En vergeet niet je Tante Betsy foto in te sturen, ik zag weer een heleboel mails in mijn 365happytantebetsydresses gmail postvak. 

Lots of love from Susan