zondag 25 december 2016

Christmas Joy Sunday


Hey girls daar ben ik weer op eerste kerstdag, ik hoop dat jullie omringd worden door lieve mensen. 
Als je nu alleen bent met kerst dan hoop ik dat je het gezellig met jezelf hebt en weet je wel omringd door online lieverds. Dan hoop ik dat mijn blogpost van vandaag weer een stukje bijdraagt aan je kerstvreugde :). 


Ik voel me gezegend met jullie Tante Betsy girls, gezegend met zoveel lieve vrouwen om me heen die allemaal in hun Tante Betsy outfits vrolijkheid en kleur geven aan het leven. 
Wees het lichtende voorbeeld, wees gewoon heerlijk jezelf en volg je gevoel. 
Doe je leuke Tante Betsy jurk of outfit aan en maak de mensen om je heen blij. 
Samen maken we de wereld een stukje mooier en vrolijker. 
Thank you girls for being you!
(Ik kan het even niet laten om deze lieve vrolijke foto van Esther (van oa het blog Espiratie) en Oscar hier te delen...Esther kennende zal ze dat niet erg vinden :)). 


Nog even terug naar kerstavond, ik werd verwend door lieve, leuke en creatieve kadootjes. Dochterlief had een kerstboom gemaakt met allemaal Tante Betsy afbeeldingen van mijn blog met erachterop geschreven de Tante Betsy kadobon waarde hihi, zo lieff. 
Vooral omdat ze het razend druk heeft gehad met haar nieuwe baan, vind ik het echt leuk dat ze zich die moeite gedaan heeft om er zoiets leuks van te maken. 



En manlief was zo slim geweest om met Tante Betsy zelf contact op te nemen, zodat hij een leuke Tante Betsy kadobon kon overhandigen ipv een online pdf file. 
Tante had zich geamuseerd met een leuke afbeelding, thanks lieverds en het handschrift op de envelop had ik in ieder geval niet herkend hihi, dus een echte verrassing! Oh yess nog maar vier nachtjes slapen en dan gaan we ons eindelijk ontmoeten...poink poink...


De engel die ik kreeg had ik zelf gekocht hihi, ik zag hem uhm haar op mijn eerste werkdag op de nieuwe werkplek. 
Onze werkplek is in een winkel in een winkelstraat en daar stond deze prachtige engel in de etalage. 


Ik kon haar niet weerstaan en ik vroeg wat de engel kostte, maar dat moest nog nagevraagd worden en ik werd erover teruggebeld en kon hem donderdag na mijn werk gaan ophalen. Manlief zei meteen dat hij hem dan voor me zou 'kopen' hihihi. 


Lots of love from Susan