dinsdag 8 november 2016

Thankful Tuesday


Hey girls nee hoor ik heb niet weer wat gewonnen of toegestuurd gekregen van een van mijn sponsors hihi. 
Vandaag hebben manlief en ik een dagje vrij, we hadden vandaag het afscheid van de moeder van een goede vriendin van ons. 


We komen er nu al zo'n tien jaar regelmatig over de vloer en hebben haar natuurlijk ook regelmatig gezien en gesproken op verjaardagen en zijn er zelfs al een paar keer thuis geweest. 
Mooi om erbij te mogen zijn en deel uit te maken, het was een prachtige afscheidsdienst met een lach en een traan. De foto van mijn outfit maakte ik vanmorgen vroeg al :). 


Omdat ze hield van mooie jurken en zich graag chique kleedde, trok ik vandaag mijn Dress Ola Takkie Black aan met mijn Neosens laarzen (geen cowboy laarzen deze keer ;)), ik deed ook nog een ajourvestje van Tante Betsy haar zomercollectie aan...wel zo fijn want het is best frisjes. 


Zondagavond waren we bij onze vrienden op bezoek gegaan om een dikke knuffel te geven en heb ik zelf heel bewust erop gelet dat ik gewoon lekker luisterde naar vriendin Pat haar verhalen over haar moeder...zonder zelf over vanalles en nog wat te kwebbelen.
Dus bewust aandacht gegeven en hebben ook heerlijk gelachen hoor, het was een hele fijne avond. 
Ik had die dag mijn Sweatvest Lotte Jeans aan (die draag ik als jurk) en ben aldaar nog even op de foto gegaan met haar Urban Hippies Hip Pocket Teal Berries. Die ernaast is de kleinere versie (Green Blossom) die dus een andere kleur groen is als de mijne. 
De foto van mij en Pat is alweer van vorig jaar in de tuin van haar schoonmoeder. 


Ja Pat volgt me al heel wat jaartjes op mijn creatief blog en niet alleen mij, maar diverse andere blogsters. Ze weet wie Essebes is van Espiratie, Lien van het Keetje van Lien, ze volgt Dinah van Dinah creatief, volgens mij ook Sandra van Beautiful Boardwalk...en nog heel wat andere blogsters...ze is een stille volgster...



Maar wel helemaal enthousiast van de Urban Hippies Hip Pockets en volgens mij heeft ze ze stiekem allemaal. Zelf heeft ze altijd heel veel jurken gedragen, maar tegenwoordig nog maar zelden. Maar ze worden als schoudertasje gebruikt of als tasje voor de playstation (oh volgens mij heten die helemaal niet meer zo whahaha) van haar dochters óf ze hangt de hip pocket aan haar jeans vertelde ze zondag. 



Zo girls ik ga er weer vandoor, morgen ga ik weer eens wat Tante Betsy outfit foto's van Tante Betsy girls delen...nou ja dat zit vooralsnog in de planning...maar je weet maar nooit met mij ;). 
Nu wel wat collages gemaakt van Dinah, Sandra, Essebes en Lien in hun Tante Betsy jurken/rokjes. 
Vandaag dus een rustige geefdag met geen grootse acties, maar natuurlijk wel met een stuk aandacht voor/bij het afscheid en erna. En natuurlijk met een dikke knuffel van mijn kant :). Dankbaar voor deze liefdevolle dag. 

Lots of love from Susan