zaterdag 5 november 2016

Surprise surprise Saturday


Hey girls oh wat is het alweer een heerlijke ontvangdag! Het is vandaag dag 5 van Geefmaand November :). 
Gisterenavond na het posten van mijn blogpost besloot ik mezelf te verwennen met een van de nieuwste hip pockets van sponsor Urban Hippies. Pine Blossom leek me wel een leuk heuptasje welke ik met veel Tante Betsy's kan combineren. 


Altijd mooi om een kleine ondernemer te steunen, dus ik besloot dat ik zo'n groter heuptasje goed kon gebruiken, vooral omdat ik mijn heuptasjes dagelijks gebruik en er veel plezier van heb. 
Ik zette mijn pc aan en gebruikte de speciale 15% kortingscode voor de allernieuwste hip pockets en zag dat ik nóg een kortingscode kon gebruiken (ik ben namelijk een lieve klant ;)), samen goed voor €5,99 aan korting...mooi toch! Let op vandaag is de laatste dag dat je die 15% kortingscode kan gebruiken!


Wat bleek nu...ik zag het berichtje pas net even voor twaalf uur voor het slapengaan...Femke had me gisteren ter verrassing diezelfde hip pocket gestuurd whahaha. Zo lieff!
Ik heb ervoor gekozen om het geld te laten terugstorten ipv te kiezen voor Teal Berries. Ik wacht wel op een roze hip pocket die er in 2017 komen gaat.
En ik steun Urban Hippies natuurlijk ook door over deze mooie hip pocket te bloggen ;). Dankjewel lieve Femke, ik ben er heel blij mee!
Zoals jullie hier kunnen zien zijn deze nieuwe hip pockets een maatje groter. En natuurlijk kun je deze tas ook als schoudertas gebruiken ;). 


Ik ben meteen eens even gaan kijken bij welke Tante Betsy jurken ik de Pine Blossom mooi kan combineren en wow dat zijn er best veel. 
Ik deed mijn Dress Ola Bouquet Green even aan om de tas te showen, maar om alle 8 aan te gaan doen dat was me net wat teveel werk...en maakte wat close ups (de tas lijkt legergroen bij bepaalde jurken maar is dat niet!). 


Vanochtend heb ik heerlijk genoten van qualitytime met manlief. 
En net voordat hij naar de garage vertrok om te gaan klussen aan onze auto zag ik een mailtje, yihaaa ik heb twee vrijkaartjes gewonnen voor de verzamelaars jaarbeurs in Utrecht komend weekend! 
Ik ontdekte het blog en de winactie van Retro Sonja via een bloggers Facebook groep en toevallig had manlief pas aangegeven interesse te hebben in die beurs. 




Vroeger, heel vroeger, als tiener ben ik er ook een aantal keer geweest...ik kom uit een verzamelaarsfamilie ;). 
Leuk om deze nu eens samen met manlief te gaan bezoeken, heerlijk genieten van al dat moois en ons natuurlijk helemaal suf lopen...er zijn 2000 stands... En natuurlijk ga ik er een gezellige blogpost over schrijven :). 


Zo girls nu snel mijn blogpost de lucht in gooien, we gaan dadelijk alweer naar Duitsland waar we ons lekker laten verwennen met heerlijk eten. Heb een mooi weekend! Dikke knuffels!

Lots of love from Susan