zaterdag 19 november 2016

Saturday Plog


Hey girls vandaag deel ik een foto verslag van onze dag, oftewel een plog (een photo blog) we zijn op weg naar Buren om een uitlaat te kopen voor onze classic Mini Cooper, maar onderweg doen we een paar Intratuin vestigingen aan op zoek naar een Mini Cooper 'kerstbal'.


Ik zag hem bij Natasja van Beautyspots (de foto hierboven is van haar) en ze vertelde me dat hij bij de Hema was gekocht...maar dat bleek toch niet zo te zijn ;). 
Ondertussen heb ik deze week wel een onderjurk bij de Hema gekocht (ik kreeg meteen €5 sinterklaas korting omdat ik meerdere artikelen kocht) om nog een betere review te geven over de onderjurk van RJ Bodywear die ik vandaag ook aan heb. 



Ik heb voorheen nog nooit een onderjurk gedragen en zo kan ik een gefundeerde mening geven...een vergelijkend waren onderzoek ;). 


Vanmorgen maakte ik de tas klaar met wat proviand voor onderweg, het is vanuit onze woonplaats anderhalf uur rijden naar Buren. 


We besloten om de dichtstbijzijnde Intratuin als allereerste aan te doen, in Geleen zit er eentje. Oh wow wat een mooie kerstafdeling(en), op de bovenverdieping zouden de glazen kerstballen zijn en daar viel ik van de ene verbazing in de andere. 


En natuurlijk moest manlief verplicht even een foto maken van mij bij mooie kersttaferelen. 


We vonden de kerstbal niet, maar zagen wel een gaaf Volkswagen busje met kersttafereel. Vriendin Pat vind die leuk dus even gekeken, maar daar bleken ze uitverkocht. Een nieuwe zoektocht erbij ;). 


Ik vertelde manlief dat ik ook nog even naar de ZOO Adventure outdoorlaarzen wilde kijken. 
Sinds dat ik weet dat die bestaan, staan ze hoog op mijn wishlist.
Het liefst wil ik een Fuchsia paar maar een paar rode zijn ook gaaf. 


Ik had verteld dat die winkel in Schijndel zat en terwijl we op weg waren naar Intratuin te Veghel bleken we langs Schijndel te komen. Dus yess eerst laarzen passen op de outdoor afdeling van Mega Outdoor centrum De Wit Schijndel.  


Maat 38 past, ik zit tussen 38 en 39 in, maat 39 is eigenlijk wat te groot máár je krijgt er een paar extra zooltjes bijgeleverd en áls ik ze dan toch koop kies ik dan liever voor maat 39, die met zool goed zitten. 



In de winter wel zo fijn en omdat ze waterdicht zijn, zijn ze naar mijn idee gewoon dé ideale winterlaarzen om onder je jurkje te dragen...maar natuurlijk het hele jaar door in ons natte kikkerlandje ;). Niks fijners als een goed paar laarzen die je in alle weersomstandigheden kan dragen. 


Ze hebben ze ook in een kort model, model Brechje als je daar meer van houdt, die hebben ze ook in vrolijke kleurtjes. 


Er is ook een hoger model, eentje voor slanke benen en eentje voor de stevige kuit. Ik heb die ook even gepast, fijn dat je ze op kuidwijdte kunt aanpassen. 
Er zijn diverse ZOO Adventure verkooppunten in het land...wel weer geen enkele in Limburg...wel in België ;). 


Daarna was de intratuin in Veghel aan de beurt, we vonden een Volkswagen busje...zelfs in blauw. Terwijl ik me voorover bukte bleef ik met mijn ketting haken aan mijn tas en kebeng alle kralen vielen daar op de grond en rolden onder het kersttafereel in...och ja so be it. 
Alweer geen mini cooper, maar och ja Pat is in ieder geval blij dat we een busje hebben kunnen scoren. 


Bij de volgende Intratuin in Rosmalen jammergenoeg ook niet geslaagd. Ik had stiekem daar wel op gehoopt omdat Natasja in Den Bosch was gaan shoppen. 
De Intratuin van Geleen blijft naar ons idee toch de allermooiste kerstafdeling. 



Inmiddels is de uitlaat voor onze classic mini opgehaald en zit ik dus een klein beetje in de verdrukking ;). 
Gelukkig heeft manlief wel een doek bij zich in de auto zodat ik toch met mijn mooie Tante Betsy jurk ernaast kan zitten. 
Ja ik las net iets dat iedere dag geschikt is voor je zondagse jurk...ja hoor ik draag iedere dag een Tante Betsy jurk en maak van iedere dag een feestje. 
Ik zal daar vast niet de enige in zijn die iedere dag een jurk draagt (ik sinds een jaar of twee ;)), we hoeven geen feestgelegenheden om onze mooiste jurkjes te dragen. 
En maak me dan ook niet druk dat ik nu naast een uitlaat moet zitten hihi. 


Op weg naar Intratuin nummer 4 van vandaag in Nuenen, ik heb inmiddels contact gehad met Natasja. Ze heeft de hare niet van een Intratuin maar van Sostrene Gene in Den Bosch. 
Oh wat ziet mijn oog we rijden door Eindhoven, oh we komen wel heel kortbij Tante Betsy verkooppunt Pantalone....poink poink...ik begin vanzelf te stuiteren whahaha...nee nee ik hou me in ;). 


En yess eindelijk geslaagd! We hebben een mini cooper kerstbal kunnen scoren bij nummer 4!
Ook in Nuenen een hele grote kerstafdeling, maar niet zo mooi als in Geleen. 


Zo nu terug naar huis...nou ja naar Duitsland naar onze favoriete Imbisstube.
 
Nog een fijne avond lieverds!

Lots of love from Susan