dinsdag 15 november 2016

Mila and Bibi Cornflower Tuesday


Hey girls vandaag riep mijn Dress Mila Cornflower Blue heel hard mijn naam, dus met een thermo legging mijn blauwe Sendra laarzen en mijn blauwe Tante Betsy hoodie gecombineerd (geen foto van gemaakt met hoodie aan ;)). 


En omdat ik het leuk vind om niet alleen te laten zien hoe hij mij staat, maar ook bij diverse Tante Betsy girls, heb ik er een Cornflower Tuesday van gemaakt ;). 


Dit is model Mila, een overslag jurk (nee géén wikkeljurk) en die is er in het rood, blauw, grijsblauw (Grey) en groen
Ik heb meteen even een overzichtje (collage) met de Tante Betsy modellen gemaakt zodat je alle kleuren naast elkaar ziet ;). 










Model Mila is zeer zeker ook een mooi model als je niet zo'n enorme buste hebt als ik heb :p. 


Model Bibi is er ook met de Cornflower print, Dress Bibi Cornflower Red heb ik. Maar is er ook in Blue, Grey (grijs blauw) en Green. Ik vind de Cornflower een geweldig leuke print, I love it :). 






Ik ga even niet alle namen van de Tante Betsy girls bij de foto's vermelden, maar Esther - Hilde - Anita - Esther K. - Jolanda - Petra - Claudia - Margreet - Wendy en Binnie hebben allemaal voor ons model gestaan. Alsook van Tante Betsy verkooppunten, Pantalone, Amis Mode en SoMuch. Thanks girls! Dikke dankjewel knuffels! 


Oh en had je al gezien dat op de Facebook pagina van SoMuch, Dress Mila Cornflower Red te winnen is?!  
Ga maar snel een kansje wagen! Wel niet vergeten eerst hier een berichtje achter te laten...Je hebt daar tót 2 december de tijd om te reageren ;). 


Lots of love from Susan