woensdag 16 november 2016

Happy Wednesday

Hey girls ik heb al een aantal dagen niks meer verteld over de Geefmaand November en hoe het met mijn geven en ontvangen met aandacht staat. 
Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik heel slecht ben in het bijhouden van lijstjes, echte grote geefacties heb ik niet gedaan...maar binnenkort komt er hier zomaar een grote winactie...ja girls jullie kunnen weer een Tante Betsy kadobon gaan winnen. 


Ik kreeg namelijk van die lieve Tante (nou ja van het Nichtje...daar heb ik tegenwoordig contact mee...nou ja al weer heel wat maanden ;)) weer mooie jurken toegestuurd en een van die jurken ga ik weggeven...nou ja per opbod verkopen op marktplaats en van de opbrengst koop ik een Tante Betsy kadobon die een van jullie kan winnen. Hou mijn blog maar goed in de gaten!


Er is al een tijdje sprake van dat ik een meet & greet met Tante Betsy zou gaan hebben, maar die dames hebben het enorm druk om jullie blij te maken met jurkjes enzo...
Máár na een brainstorm sessie onder de dames kwam er maandag een aantal voorstellen...en een van die opties daar ging ik al meteen van stuiteren...ik mag bij dé fotoshoot zijn van de wintercollectie 2017...hoe gaaf is dat?!


Ik mag in de keuken van Tante Betsy kijken, een kijkje achter de schermen. 
En er is nog een bofbips...beauty blogger Jurkjeszusje en Tante Betsy girl Hilde gaat er ook bij zijn. 
Leuk om dit samen met de andere Tante Betsy blogster en Tante Betsy jurkjes verslaafde Hilde mee te gaan maken. We zullen die dag heerlijk gaan staan te stuiteren. 


We mogen er dan wel nog niet over bloggen, natuurlijk komt er een gezellig verslag van die dag, máár we mogen dan nog geen foto's laten zien van de wintercollectie 2017, dat begrijpen jullie vast. Hilde en ik moeten eerst nog heel wat weekjes geduld hebben :). 


Vandaag had ik trouwens een nieuwe Tante Betsy jurk aan, die stond nog op mijn wishlist Dress Bibi Flora Black, een van mijn favoriete modelletjes en yess leuk met rode bloemen. I love it!


Ik zag hem eens bij andere Tante Betsy girls (ik maakte even een collage) en sindsdien steekt hij me de ogen uit. Ik ben er weer blij mee en ging vanmorgen even op de foto, buiten in de regen op het allerlaatste moment voor de camera van mijn iPhone gesprongen (de timer doet er tien seconden over ;)). 


Ik ging ook nog even op de foto met mijn Danefae softshell jas en ook nog steeds zo happy met mijn rode Tante Betsy laarzen die ik kocht bij de Oude Bieb (ik blogde er HIER over). 

Lots of love from Susan