maandag 3 oktober 2016

Vevina Anti Chafing Cream Giveaway Monday



Hey girls jullie dachten vast al dat het dat was met al die winacties van me ;). Nee normaal gesproken zou de feestweek, de winactie week ten einde zijn, maar er komen nog een paar...ik had namelijk donderdag en vrijdag behoefte om over Tante Betsy jurkjes te kwebbelen ;). 
De winacties die nu nog komen hebben te maken met rokjesdag, met mooi weer en blote benen onder een rokje, een jurkje. 
En de oplossingen die ik heb gevonden tegen het probleem waar ik al jaren last van heb, schurende bovenbenen. 
Natuurlijk ben ik niet de enige die er last van heeft, heel wat vrouwen, jonge meiden en ook mannen hebben last van schurende bovenbenen. 


Een van die oplossingen is de Vevina crème, waar ik een aantal weken geleden een review van deelde. 
Tante Betsy girl Petra testte hem voor me en ook Tante Betsy girl Hilde van het beautyblog Hillybilly beauty testte Vevina. 


Ik mag van Geerdina van Vevina, 5 tubes Vevina weggeven! Wow ik mag dus 5 dames blij maken (of je man), is dat niet super?!
Nu snap ik heel goed dat je er misschien nú helemaal geen baat bij hebt, het is geen blote benen weer meer óf je moet nog op vakantie gaan naar een of ander warm oord ;).  
Máár dan ben je er wel straks klaar voor als het mooie weer komt in de lente, als het rokjesdag is!  
De eerste dag dat je met blote benen onder je Tante Betsy rokje/jurkje kunt :). 
Heb je wat om er naar uit te kijken en je op te verheugen, dat ook jij in het voorjaar kunt gaan genieten van blote benen weer. 


Wat moet je ervoor doen om een kans te maken?
Mijn Tante Betsy blog volgen, via Blogger of via Bloglovin (dat kan met je Facebook account en krijg je iedere dag mail), leuk is ook als je mijn Facebook pagina volgt en/of mijn Instagram account...daar deel ik ook dagelijks mijn nieuwste blogpost. 

* Vevina gaan liken op Facebook zou fijn zijn. Maar als je nu geen Facebook hebt dan mag je toch meedoen hoor ;). Ga zeker ook even een bezoekje brengen aan de website van Vevina.

* Laat een reactie achter onder deze blogpost dat je mee doet. Ken je iemand die er last van heeft dan mag je gerust voor diegene mee doen, maar Tante Betsy girls die er zelf last van hebben krijgen een streepje voor ;). 

Delen van de winactie op Facebook of Instagram zou leuk zijn voor mij en Vevina en geeft extra kansen. Bij Facebook deze Facebook post graag openbaar delen (zodat ik ook kan zien dat je hem gedeeld hebt, klik op de wereldbol ipv alleen vrienden). Tag bij Instagram mijn Instagram account @365happytantebetsydresses 



Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als met alle andere winacties die er lopen, leuk al die enthousiaste reacties!
Ik weet ook wel dat er een heel aantal Tante Betsy girls zijn die er geen last van hebben. 
Maar wie weet ben jij wel iemand die hier altijd al mee leest en heb jij wel last van schurende bovenbenen of een van die andere plekken op je lijf waar je last hebt van schurende huid. 
Laat dan hier een reactie achter dat je mee doet en schaam je er niet voor, want het is niks om je voor te schamen. 


Ik wil jullie graag blij maken en er is toch niks leukers om straks in het voorjaar te horen hoe blij je ermee bent om eindelijk met blote benen onder een Tante Betsy jurkje/rokje te kunnen. Daar verheug ik me nu al op, op al die stuiterende winnaars. Ook deze winactie loopt tot 10 oktober

Lots of love from Susan