vrijdag 7 oktober 2016

Tante Betsy Winterseason happiness Friday

Hey girls daar ben ik weer, ik kom weer gezellig kwebbelen over Tante Betsy jurkjes want daar komen jullie natuurlijk voor ;)...en om te zien hoe de jurkjes uitzien op een volslank model, maar gelukkig heb ik ook andere modellen ter beschikking dankzij mijn Tante Betsy kadobonnen winacties. 


Ik ga vandaag eens wat Tante Betsy foto inzendingen delen met jullie en laat straks ook nog even mijn OOTD zien en mijn OOTM ;). 
Outfit Of The Day én Outfit Of The Moment...
Maar nu eerst naar jullie foto inzendingen, vooralsnog probeer ik alleen foto inzendingen te laten zien van nieuwe jurkjes daar zijn jullie nu het meest bij gebaat. 

Mascha stuurde me een foto van haar in Dress Ola Bouquet Blue, staat de jurk haar niet helemaal geweldig?! Hihi heerlijk!

Shirley stuurde een selfie in, ze draagt op de foto Dress Retro Go Dot Blue of zou het toch de Black zijn...dat zie ik niet zo goed ;). 

Nicky stuurde een collage in met haar twee nieuwste jurkjes: Dress Retro Go Dot Blue (mt M) en Dress Bibi Gradica Green (mt S). Heel mooi gecombineerd hoor zo met je panty en schoenen/laarzen. 

Hilde haar foto deelde ik geloof ik al, maar kreeg hem ook als inzending. Hilde in haar Dress Tammy Winterflower Black. Hilde draagt hier een M. 

Oh nu begin ik te twijfelen of ik deze foto inzending al deelde maar volgens mij nog niet. Esther in Dress Tammy Bouquet Brown en volgens mij draagt Esther een XL. Ja van sommige Tante Betsy girls weet ik hun maat hihi. 
Oh ja in de collage ook vriendin Willeke die ze toevallig tegenkwam en ook Willeke in een Tante Betsy jurk (van de zomercollectie). 

Saskia heeft ook Dress Retro Go Dot Blue, oh zo te zien een populaire jurk (ik zie hem in de gauwigheid ook niet meer bij Tante Betsy staan, dus zit er dik in dat die daar uitverkocht is, maar dan kun je natuurlijk altijd kijken of ze hem wel hebben bij een Tante Betsy verkooppunt) en ook een rokje van de nieuwe collectie Skirt Flora Blue die ze kocht bij Tante Betsy verkooppunt Pantalone. 
Ja foto inzendingen in je Tante Betsy rokje of nu zelfs in je Tante Betsy pants en shirt zijn natuurlijk ook welkom, dat ik alleen nog maar Tante Betsy jurkjes draag wilt niet zeggen dat je hier alleen maar terecht kunt om foto's te zien van jurkjes. 




Zo nu even een paar foto's van mezelf zien, ik werd vandaag verwend door die lieve tante en nichtje met twee jurkjes van mijn wishlist; Dress Mila Cornflower Blue en Dress Fraulein Winterflower Black. Ik draag vandaag mijn Dress Ola Flora Red, ik deed er wel een roze top onderaan omdat ik anders toch wat inkijk heb, maar wellicht maak ik het nog met een paar steekjes vast. Ik draag een Large by the way. 
Maar dus even geen bijpassende legging en cowboylaarzen bij de OOTM's ;). 


Ik zag dat gisteren opeens nog een hoop aanmeldingen kwamen voor de diverse winacties, leuk! Doe gerust mee én het overzicht staat nu ook op een pagina Giveaway How to?
En nee het verminderd niet je winkansen hoor girls als je aan meerdere winacties mee doet. 
De internet versie

De mobiele versie

Lots of love from Susan