woensdag 12 oktober 2016

Tante Betsy shopping in Utrecht Wednesday

Hey girls vandaag shoppingday in Utrecht gehad. We hebben genoten van de prachtige oude binnenstad, ik geniet altijd zo van oude gebouwen (jugendstil en art deco). Maar ook van bijzondere leuke winkeltjes...een van die winkeltjes is Art Utrecht waar ik natuurlijk heel graag heen wilde omdat ze een Tante Betsy verkooppunt zijn (hier heb ik een hele lijst verkooppunten staan, onderaan bij reacties staan er nog een paar die ik moet toevoegen). 


Ik had me al gisteren een beetje 'aangemeld' op hun Facebook pagina, Carola dacht een bloemetjes doorknoopjurk te zien op de paspop en ik hoopte stiekem dat dat ook het geval was, maar het bleek een blouse en rokje te zijn van Tante Betsy. 


Heerlijk vind ik dat om in zo'n winkeltje de Tante Betsy collectie er tussenuit te scannen. Dress Bibi Flora Black en ook de Bibi Flora Blue zag ik hangen, ik nam de zwarte versie mee om te passen in maat L. 


Ik scande ook een jeans stofje, dacht even dat het misschien het jeansvest Lotte was maar het bleek een jurk te zijn. Natuurlijk wilde ik die even passen om te zien hoe die stond. Deze jurk zie ik by the way niet bij Tante Betsy in de webshop.


Dress Tammy Winterflower jurken zag ik ook hangen, maar ik heb zelf al een Tammy Bouquet Brown ;). 


Dress Vera LS Black is bijna dezelfde jurk als de jeansjurk. Voor de foto nam ik ook nog even Sweatvest Lotte Black erbij. Dress Pipa black zag ik er ook hangen. Ik deed nog even gek voor de camera hihi. 


De verkoopster had zelf Dress Retro Go Dot aan en ik vroeg of ze die nog in L hadden en yesss. Uiteindelijk heb ik voor die jurk gekozen...die stond al langer op mijn wishlist en staat niet meer bij Tante Betsy in de webshop. 


Wel dus bij Art Utrecht te koop en wie weet ook nog bij andere Tante Betsy verkooppunten. 
We gingen ook nog even samen gezellig op de foto, allebei in een L by the way. Alle jurkjes die ik aanhad zijn in maat L. 


Oh ja terwijl ik scroll door de jurkjes bij Tante Betsy in de webshop zie ik dat de ontbrekende jurkjes nu ook in de webshop staan. Ik had een lijstje gemaakt van jurkjes die ik niet tegenkwam en die zijn nu toegevoegd. 
Bibi cornflower Blue en Grey, Bibi flora black, Fraulein winterflower brown, Twiggy gradica black. 


Zo girls ik ga er weer vandoor, ik ga sociaal doen...we zitten nu weer in de trein terug naar huis. 


Lots of love from Susan