woensdag 19 oktober 2016

Tante Betsy loves Boots Wednesday


Hey girls het is jullie vast niet ontgaan dat ik gek ben op laarzen, cowboylaarzen, ja naast dat ik gek op Tante Betsy jurkjes ben, ben ik ook verslaafd aan cowboy laarzen. 
Als jullie Tante Betsy al langer kennen weten jullie dat ze vroeger ook cowboy laarzen verkocht (voor mijn tijd ;)). 
Nu heb ik vorig jaar al een paar knalgroene kunnen scoren op marktplaats, maar een paar weken geleden vond ik een paar lichtroze in een maatje kleiner. 
De groene zijn me eigenlijk te groot, daar heb ik een gel zool in, maar de roze zijn toch echt te krap, mega balen dus. 


Via een Tante Betsy girl, jurkjeszusje, heb ik de verkoopster die vorig jaar op MP nog nieuwe Tante Betsy laarzen te koop had weten te vinden en yess ze had nog een paar in mijn maat, maar dat is de donkerroze versie. Dusss als jij liefhebster vanaf het eerste uur van Tante Betsy jurkjes een paar lichtroze laarzen voor me hebt in maat 39 (085 in de laars) dan ben ik je zeer dankbaar :). 



Mijn lichtroze Tante Betsy cowboy laarzen staan te koop op mijn Tante Betsy blog marktplaats account samen met nog meer laarzen die me te klein zijn (Sendra, Tony Mora, Go West), in de kast blijven staan of te groot zijn. De Tante Betsy laarzen waren duur dus doe me een goed bod. 



Dit is het account van de dame waar ik mijn donkerroze Tante Betsy laarzen kocht. Ze heeft blauwe Tante Betsy laarzen, roze en groene te koop staan.  


De groene Sendra laarzen met sterren daar baal ik ook enorm van dat die me eigenlijk gewoon te krap zitten. Ik heb maat 38/39 en men zegt wel dat Sendra laarzen en ook andere leren laarzen vanzelf wijder worden, maar daar heb ik teveel laarzen voor om ze in te lopen én ze zijn me toch gewoon te smal. Dus heb je die in maat 39 dan hoor ik het graag. Ze zijn nu nog te koop bij boeties.nl voor €259


Vandaag zag ik trouwens op Facebook ook hele leuke laarzen bij een winactie bij Doggydating, geen cowboylaarzen maar wel laarzen om lekker mee het bos in te gaan, te gaan wandelen met je hond. 


Het zijn outdoor laarzen van Zoo Adventure en het model Adisa is er in diverse kleuren, donkere kleuren maar ook rood, roze, lime en azuurblauw. 
Deze lijken me mega handig, ze zijn waterdicht...quick dry, water- en vuilafstotend staat er bij de uitgebreide beschrijving. 
Ik ben verkocht, ik ben flieft op de rode Adisa laarzen, maar de roze en de azuurblauwe zijn ook gaaf!
Nu nog mijn laarzen goed verkopen en dan gaat er zeker zo'n paar komen. Kan ik toch ook lekker het bos in met een paar mooie laarzen onder mijn Tante Betsy jurkjes. 
Ik denk dat hier toch wel meerdere Tante Betsy girls warm van lopen. Ga je er eentje aanschaffen, misschien kun je mijn blog vermelden en wie weet heb ik er straks een nieuwe sponsor bij. 
Ze hebben ze ook in een hogere uitvoering, met slim fit schacht en wijde schacht.  


Ben jij ook zo gek op laarzen onder je Tante Betsy jurkjes/rokjes en waar val jij voor? Ga je voor kleur of ga je voor een neutrale kleur met een paar gekleurde benen?

Lots of love from Susan