vrijdag 14 oktober 2016

Tante Betsy addiction Friday


Hey girls als jullie net zoals ik knettergek zijn van Tante Betsy jurkjes of Tante Betsy rokjes of Tante Betsy vesten, dan wil het nog wel eens voorkomen dat je het vaak over Tante Betsy hebt. 
Heb jij dat ook dat mensen je verbaasd en niet begrijpend aan kijken als je het erover hebt? 'Wat praat die toch vaak over haar tante?!!' 'Wat is dat toch nu met die Tante Betsy dat ze er haar kwebbel niet over kan houden?!'


In mijn omgeving weet inmiddels iedereen dat ik stapelgek op Tante Betsy ben en genoeg mensen weten ook dat ik zwaar verliefd ben op of is het zwaar verslaafd aan whahaha :D.
Als ze horen dat ik 70 Tante Betsy jurkjes heb, dan kijken ze me helemaal meewarrig aan (heb geen nieuwe telling gedaan sinds de jurkjes fotoshoot :)). 
Je kunt er toch maar een per keer aandoen waarom heb je er zoveel?!
Ik laat dat allemaal lekker links liggen, ik lig er niet wakker van wat men allemaal van me vind en denkt. Laat mij maar blij worden van mijn Tante Betsy jurkjes en daarmee maak ik ook weer anderen blij. 


Ik las dat Wilma, de winnares van de mega winactie, ook al tijdens het shoppen bij een Tante Betsy verkooppunt vreemd werd gevonden dat ze haar focus alleen op Tante Betsy had terwijl er zoveel andere leuke merken in de winkel hingen.
 

Vandaag kreeg ik wel hele gave post van die lieve Tante van me, ik kreeg Sweatvest Lotte Jeans. Wow zo gaaf is die!
Maar Tante Betsy zou geen tante zijn als ze me er niet even heel duidelijk op wees dat deze jeans jurk/dit jeans vest drie keer koud gewassen moest worden (met vloeibaar wasmiddel) omdat de jurk erg afgeeft. Normaal was ik al mijn Tante Betsy jurkjes samen maar dat zal ik nu dan niet doen ;). 


Ook kreeg ik Dress Bibi Gradica Black, ik vind het Bibi model helemaal te gek, máár er zit teveel grijs in die jurk en dat is nu eenmaal niet mijn kleur. 
Ik moet knallen, ik heb knalkleurtjes nodig of een zwarte jurk met kleurige prints. 


Jullie hebben vast ook al gezien dat Tante Betsy haar jurken niet meer in Portugal laat produceren en ze nu in India laat maken. 
Tante Betsy girl Nicky had er naar geïnformeerd en vast ook meer van jullie. Dit is wat ze schreef;
onze lieve tante heeft mij verzekerd dat de fabriek daar ook aan de strenge Europese normen voldoet en de naleving ook in de gaten wordt gehouden, dan kunnen we ook echt happy zijn in deze nieuwe collectie, zonder bijsmaak.
Als je je er al druk over maakte of die lieve Tante aan kindertjes dacht dan is hier je antwoord. Het staat ook op de website ;). 

Lots of love from Susan

Ps wil Urban Hippies winnares Henrike zich nog melden per mail en ook ene A. Garcia van de Vevina winactie anders ga ik maandag nieuwe lootjes trekken (bij Vevina vragen of er nog andere geïnteresseerden zijn). Wendy/Wanncha ik mis ook nog jouw mailtje ;).
Ik had maandag bij de bekendmaking van alle winacties gevraagd om me te mailen als je gewonnen had.