woensdag 5 oktober 2016

RJ Bodywear giveaway Wednesday

Zo girls dit is dan de allerlaatste winactie ter ere van mijn allereerste blogverjaardag van mijn Tante Betsy blog. Nu zullen jullie wel even moeten bijkomen van al die winacties whahaha, oh nee Adriëtte vertelde al dat ze al in spanning zat over de uitslag. 
En Monique durfde eerst niet mee te doen aan andere giveaways dan mijn Tante Betsy winacties om haar kansen niet te verminderen hihi. 
Ik vind het leuk dat toch velen van jullie enthousiast mee doen, eerst had ik één grote winactie willen doen met een mega prijzenpakket voor één winnaar met nog wat kleinere prijzen. 
Maar jullie willen natuurlijk allemaal wel zo'n Tante Betsy kadobon winnen, maar niet iedereen heeft last van schurende bovenbenen of loopt met zo'n übervrolijke tas of hippe hip pocket. Dus kwam ik met deze opzet. 
En met al die verschillende winacties komt iedere sponsor goed aan bod en ik gun ze dat ook en jullie natuurlijk ook!
Als ik goed tel kan ik 22 Tante Betsy girls blij maken met een prijs, mits ik een tweede keer eenzelfde naam trek ;). 


Zo nu zijn jullie natuurlijk benieuwd wat de laatste winactie is?
RJ Bodywear, waar ik de RJ Pure Color Lace Dames Short kocht en testte (ik was op zoek naar een onderbroek die me niet tussen mijn billen kruipt ;)), wil ook graag mijn Tante Betsy blog sponsoren met een giveaway. 


Ik mag van RJ Bodywear een setje weggeven, een short en een hemdje. Gemaakt van 90% polyamide, 10% elastomeer.


Je kunt kiezen uit een van de vele uni kleuren bij de shorts, het mag eentje met kant (RJ Pure Color Lace Dames Short) zijn of zonder (RJ Dames Short Pure Color). 
En je mag kiezen uit een top (RJ Dames Top Pure Color) of een shirt (RJ Dames Shirt Pure Color) in een van de vele uni kleuren. 



Wat moet je ervoor doen om een kans te maken?
Mijn Tante Betsy blog volgen, via Blogger of via Bloglovin (dat kan met je Facebook account en krijg je iedere dag mail), leuk is ook als je mijn Facebook pagina volgt en/of mijn Instagram account...daar deel ik ook dagelijks mijn nieuwste blogpost. 

* RJ Bodywear gaan liken op Facebook en/of Instagram zou fijn zijn. Maar als je nu geen Facebook of Instagram hebt dan mag je toch meedoen hoor ;). 

* Laat een reactie achter onder deze blogpost dat je mee doet. En vertel me welke kleur en welk setje (hemdje of top, short of lace short) jij zou willen winnen, uit de webshop van RJ Bodywear. Ben je al bekend met RJ Bodywear, vertel dan jouw ervaringen. 

Delen van de winactie op Facebook of Instagram zou leuk zijn voor mij en RJ Bodywear en geeft extra kansen. Bij Facebook deze Facebook post graag openbaar delen (zodat ik ook kan zien dat je hem gedeeld hebt, klik op de wereldbol ipv alleen vrienden). Tag bij Instagram mijn Instagram account @365happytantebetsydresses en die van RJ Bodywear @rjbodywear


Zo girls dat is toch ook weer een hele leuke winactie? En eentje waar veel vrouwen iets aan hebben dacht ik zo. 


Ik heb vandaag zelf ook weer mijn zwarte pure color lace short aan, ik koos zelf een knalrode en een zwarte. Nee daar zul je geen foto's van gaan zien...dat gaat me een brug te ver om halfnaakt op mijn blog te verschijnen. Maar ik kan wel vertellen dat zo'n short fijn zit en ook fijn dat het een badstoffen kruis heeft. Ik maakte deze nazomer wel eens een downunder foto in combinatie met mijn Bandelettes. 


Morgen komt er weer een Tante Betsy blogpost, dan komen mijn bestelde jurken aan, yihaaaa!  En oh ik deed me nog iets leuks kado en oh ik kocht net ook nog wat stoers op MP (hopelijk passen ze)...drie keer pakketpost morgen :D. 

Lots of love from Susan

Ps oops per ongeluk een oude blogpost omhoog geplaatst terwijl ik de tag RJ Bodywear aan het passen was 😉