maandag 10 oktober 2016

Lucky Tante Betsy girls Monday


Hey Tante Betsy girls vandaag is dan dé dag, de blogpost waar veel van jullie met spanning op zitten te wachten. 
De afgelopen twee weken kon je mee doen aan wel 10 winacties ter ere van mijn allereerste blogverjaardag. 


Dé hoofdprijs is natuurlijk wel het Tante Betsy jurkje naar keuze wat je hier kon winnen en daarnaast 6 Tante Betsy kadobonnen twv €45. 
Wie oh wie zal die gewonnen hebben?
Daarnaast mocht ik van twee Tante Betsy verkooppunten ook kadobonnen weggeven te besteden in hun shop, een kadobon twv €25 te besteden bij Pantalone in de winkel te Eindhoven en een kadobon twv €30 bij SoMuch in de winkel te Heerenveen te besteden of in de webshop. 


Máár een tas naar keuze van De Kunstboer, een Urban Hippies hip pocket naar keuze met roosje en dots oorbellen, een van de drie kadobonnen twv €25 bij Sokken-online, een setje ondergoed bij RJ Bodywear zijn ook allemaal mooie prijzen. 


De 5 tubes Vevina crème en de twee paar Bandelettes zijn eigenlijk winacties die meer iets zijn voor in de lente en zomertijd, maar ik besloot ze toch te doen. 

Okay girls hier gaan we dan ik laat jullie niet meer langer in spanning zitten. Oh ja even een zijnotitie, je krijgt bij mij altijd extra kansen als je hier onder mijn blogposts regelmatig een reactie achter laat, en natuurlijk kreeg je extra kansen als je de winactie deelde. 
Oh ja even nog een administratieve mededeling, behoor je tot de winnaars mail me dan even (hieronder een reactie achterlaten wordt natuurlijk ook op prijs gesteld ;)) naar 365happytantebetsydresses(at)gmail.com


De winnares van de Tante Betsy jurk naar keuze bij Tante Betsy uit de webshop is gewonnen door Wilma(Wipi). 
Ik trok vijf lootjes uit dat potje en heb toen onder de vijf winnaars het lotje getrokken voor de hoofdprijs ;). 
De winnaressen van een Tante Betsy kadobon zijn geworden...
Alma Lily, Heidi, Miriam Peertje en Monique.


De winnaressen van de Tante Betsy blog Facebook winactie zijn geworden...
Hanne en Adriëtte. Ook zij krijgen een Tante Betsy kadobon twv €45. 



De winnares van de Urban Hippies winactie is geworden: Henrike, ze is helemaal verliefd op het rode setje gaf ze aan. 


De drie winnaressen van de Sokken-online winactie  kadobonnen twv €25 zijn geworden: Petra L, Heidi en Saskia. Omdat Heidi al tot de winnaars behoorde had heb ik manlief opnieuw een lootje laten trekken maar Heidi kwam weer naar boven whahaha met een andere winkans. 


De winnares die voor de Pantalone shopping experience gaat is Evy geworden, ze gaat haar €25 kadobon besteden aan een Tante Betsy jurkje. 
By the way ik heb genoten van jullie reacties en ik heb gewoon lootjes getrokken zoals ik altijd doe hoor ;). 


Wie oh wie gaat shoppen bij SoMuch als winnares van de SoMuch winactie, in Heerenveen of in de webshop met een kadobon van €30...dat is Wendy geworden!


De tas naar keuze van De Kunstboer winactie is gewonnen door Esther van de Hammies.



De tubes Vevina crème van de Vevina Anti Chafing cream winactie gaan naar Es, Corine en haar vriendin, A. Garcia én ... Wie oh wie wilt nummer vijf winnen? Er waren maar 4 aanmeldingen ;). 


De twee paar Bandelettes van de Bandelettes giveaway  die ik te verloten had gaan naar Corine en Wanncha. Corine is ook een van de gelukkigen die twee prijzen wint, allebei oplossingen tegen schurende bovenbenen :). 


En het setje naar keuze van de RJ Bodywear winactie is gewonnen door Simone, ze gaat voor een aubergine kleurig setje (een populaire kleur zag ik ;)).
 

Oh girls wat enorm fijn dat ik een heleboel Tante Betsy girls blij mag maken met zo'n te gekke prijzen van mijn diverse sponsors. Maar er zijn natuurlijk nog meer Tante Betsy girls die ik moet teleurstellen. 
Ik hoop dat jullie enthousiast blijven reageren op mijn blogposts en gezellig op bezoek komen op mijn Tante Betsy blog. Wie weet gaan jullie wel shoppen bij een van de sponsors van deze super winacties. En wie weet kan ik dan weer eens een leuke winactie doen. 

Lots of love from Susan