donderdag 6 oktober 2016

Happy with my new Tante Betsy dresses Thursday

Hey girls zo daar ben ik weer met een lekkere kwebbelblogpost en natuurlijk gaat dat over de nieuwste Tante Betsy jurkjes van de wintercollectie. 
Ik bestelde twee jurken die op mijn wishlist stonden, Dress Ola Bouquet Black en Dress Ola Flora Red




Er werd op diverse Tante Betsy verkooppunten webshops aangeraden om een maatje kleiner te nemen van de Ola jurken, maar uiteindelijk heb ik dat toch maar niet gedaan. 
Bij Tante stond in de beschrijving er niks over vermeld terwijl dat wel het geval was bij een enkel ander jurkje. Er stond wel bij dat het voor dames was met een vollere buste, nou die heb ik wel met mijn cup F ;). 


En ze passen allebei perfect, ik heb zelfs een foto van achteren gemaakt. 
Maar ik moet er toch wel even bij vermelden dat ik een gevulde dame ben en niet alleen in mijn buste ;). En normaal pers ik me in maatje L omdat een strakkere jurk me beter staat. 
Maar deze collectie vallen naar mijn idee veel jurken iets groter dus als ze je al losjes zaten kun je beter voor een maat kleiner gaan. 
Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen.


Vijf van de zes de jurken die ik heb, zijn allemaal in mijn normale maat, maat L behalve dress Fraulein Winterflower Green die heb ik in maat M genomen toen ik hem kocht bij Tante Betsy verkooppunt Pantalone
Voor mijn gevulde lijf zitten ze perfect!


Vandaag kreeg ik nog leuke pakketpost, het begon steeds meer te kriebelen na het maken van de winactie blogpost van De Kunstboer en ik vond dat ik wel toe was aan een nieuwe tas. 
Eigenlijk had ik de groene bambi tas willen bestellen, vind die zo gaaf maar ik zag dat hij duurder als de andere tassen was en ik vroeg me af waarom... 
Hij bleek een stuk groter te zijn als mijn schoudertas Parrots en tsja ik ben maar een klein vrouwtje en tegenwoordig vind ik dat te groot voor mij. 
Dus kocht ik een tas van dezelfde serie schoudertas Flowers, die vind ik al langer mooi en vind ik wel bij deze wintercollectie passen met die prachtige bloemen prints. 
Zo lief ik kreeg een bijpassende beurs erbij kado, knip Dahlia's, dankjewel lieve mannen van De Kunstboer. Oh ja en zo'n gave maxi kaart Freaky Cat :). 
Die beurs kan ik lekker gebruiken om wat kleine spulletjes in te doen die ik normaal allemaal in het binnenvakje van mijn tas doe, ik ben er blij mee :D. En oh die prints zijn zo prachtig diep van kleur, love it!


Zo girls ik ga erweer vandoor, maar zet wel even nog een lijstje neer van alle winacties, voor het geval je er eentje gemist hebt. 
Maandag 10 oktober maak ik alle winnaressen bekend. 


* Tante Betsy blog birthday giveaway Saturday met de kans om een Tante Betsy jurkje te winnen en ik verloot dan ook 4 Tante Betsy kadobonnen van €45


* Tante Betsy blog Facebook Giveaway Sunday : ik verloot 2 Tante Betsy kadobonnen twv €45 onder de dames die een Tante Betsy foto achterlaten onder de Facebook winactie


* Urban Hippies giveaway Monday : je maakt kans op een hip pocket naar keuze, een roosje en een paar oorbellen dots naar keuze. 


* Sokken-online giveaway Tuesday : met kans op een van de drie kadobonnen twv €25


* Pantalone giveaway Wednesday : met kans op een Pantalone kadobon twv €25


* SoMuch Tante Betsy giveaway Saturday : met kans op een SoMuch kadobon twv €30 te besteden in de winkel of de webshop. 


* De Kunstboer giveaway Sunday : met kans op een De Kunstboer tas naar keuze. 


* Vevina Anti Chafing Cream giveaway Monday : ik mag 5 tubes Vevina weggeven


* Bandelettes giveaway Tuesday : met kans op een van de twee paar Bandelettes. 


* RJ Bodywear giveaway Wednesday : met kans op een setje short en hemdje in de uni kleur naar keuze. 

Wow een hele lijst als ik dat zo bij elkaar zie. Doe gezellig mee als je dat nog niet deed, bij iedere winactie staat uitgelegd hoe en wat te doen. 
Vergeet niet je Tante Betsy foto inzending in te sturen voor de Tante Betsy blog birthday winactie. 

Lots of love from Susan