maandag 31 oktober 2016

Happy Halloween Monday


Hey girls vandaag is het halloween, ik doe er zelf niks aan hoor en als een van jullie het wel viert, zal dat veelal al van het weekend geweest.
Nu kwam ik een leuke foto tegen van Binnie van Tante Betsy verkooppunt SoMuch fashion in Heerenveen en die wilde ik toch even met jullie delen. 
Deze foto is gemaakt met snapchat, ze was zich gezellig met haar dochter aan het amuseren. Ze draagt hier Tante Betsy shirt Luna Dots


Wees gerust in het echt ziet ze er zo uit:

Ze deelde ook pas een foto van mij in Sweatvest Lotte Jeans op haar Facebook pagina, zo leuk dat ze ook meteen even reclame voor me maakt. 
Dus Tante Betsy girls ben je via SoMuch hier terecht gekomen van harte welkom!
Leuk als jullie mijn Facebook pagina volgen want zo kun je iedere dag mijn nieuwste blogpost vinden. 
Ook altijd leuk als ik foto's van jullie mag delen, zo zien andere Tante Betsy girls weer hoe de jurken staan of hoe een setje staat. 



Vorig jaar ben ik trouwens wel halloween gaan vieren samen met manlief en dochterlief in Mondo Verde, Halloween The Villains. Maar dat vonden we niet voor herhaling vatbaar, veel luidruchtige jongeren met een slok op. Samen met vrienden die er dat weekend scare actors waren, staan we op de foto.
Nee gewoonweg niet mijn ding, geef mij de relaxte sfeer maar van Elfia. 
Wel grappig dat ik vandaag exact dezelfde jurk aan heb die ik vorig jaar aanhad voor het affiche, Dress Mimi Red, nog steeds heel happy mee. Vandaag met mijn rode Tante Betsy laarzen ;). 



Ik ga er weer vandoor, ben vandaag spullen aan het uitzoeken geweest om weg te geven in het kader van Geefmaand November, en ook omdat de zolder over enkele maanden leeg moet. Morgenmiddag breng ik twee zakken weg naar een project hier in Heerlen, Stichting Samen Delen


Verder ga ik eens kijken of het werkt om af en toe wat aan de deur te zetten zodat voorbijgangers het gratis kunnen meenemen. 
Zou leuk zijn als er een weggeefwinkel in Heerlen zou zijn, maar die is er jammergenoeg nog steeds niet. 
Twee jaar geleden was er wel een pop-up weggeefwinkel, zijn nog met een foto in de krant gekomen, in mijn allereerste Tante Betsy jurk die ik toen pas gekocht had. Ik blogde er hier over http://365dagencreatief.blogspot.com/2014/11/weggeefwinkel-dag-en-nog-meer-leuks.html


Hebben jullie wel dit soort leuke initiatieven in de buurt? Lijst met weggeefwinkels

Lots of love from Susan