maandag 17 oktober 2016

What's on my mind Monday


Hey girls deze blogpost schrijf ik midden in de nacht van zondag op maandag, ja het gebeurd wel vaker hoor dat ik midden in de nacht wakker ben en van slaapplek verander. Deze keer was manlief niet hard aan het snurken maar kwam ik toch niet meer in slaap naast hem en ben ik verhuisd naar mijn dochters oude slaapkamer waar ik het voor mezelf een beetje gezellig en aangenaam gemaakt heb. 


Ik keek youtube filmpjes, twee van Hillybilly beauty en eentje van Doreen Virtue met de engelenkaarten, boodschappen voor deze week. Daarna trok ik ook nog kaarten van een van Doreen haar engelen orakeldesks, toevallig deze keer 'Angel Tarot cards'. 
Ik geloof sterk in deze boodschappen en in hun leiding, het geeft me vertrouwen en steun. Ze zijn altijd positief en horen perfect bij mijn positieve zelf. 
Jullie hebben al gemerkt als je me al wat langer volgt dat ik alles op gevoel doe en zeg (als je ook al een paar vlogs van me hebt bekeken). 
Ik heb geen vastomlijnde plannen, ik heb bij mijn blog ook geen vast schema. Ik doe gewoon wat in me opkomt en deel met jullie wat in me opkomt en volg daarin dus gewoon mijn intuïtie maar dus ook de leiding van de engelen. Zo voelt het in ieder geval voor mij dat ik daarin geleid wordt. 


Misschien klinkt het je allemaal zweverig in de oren, maar ik ben eigenlijk een heel nuchter type hoor en sta met beide benen stevig op de grond (okay ik lig nu in bed...uhm op een bed bank ;) whahaha). Daarnaast ben ik ook gepassioneerd en een enthousiast type en bezit ik over een dosis (zelf)humor. 


Eergisteren schreef ik al in mijn 'Tante Betsy niche blog' blogpost dat ik ook wel eens wat over mezelf vertel of graag wel eens een blogpost met wat diepgang deel. 
Nu doe ik dat al jaren hoor en heb begin 2000 een aantal jaren een spirituele msn-groep gehad en zo'n vijf jaar geleden begon ik mijn allereerste blogs (waar ik nu niet meer aan toe kom, sorry voor diegenen die me daar volgen).
Ja er gaan heel wat uurtjes in dit Tante Betsy blog zitten, manlief keek me gisteren toen ik een film uitzocht op Netflix ook aan van nee niet ook nog een film over bloggen.
De film heet 'Hearts of spring' en gaat over een populair moeder blog. 


Ja mijn huwelijkse leven leidt er ook wel eens onder dat ik aan het bloggen ben, gisteren had manlief op een gegeven moment honger nadat we terug waren van bezoek aan vrienden. 
Maar tsja ik was bezig met mijn blogpost, de namen zoeken bij de foto's die ik wilde delen van de Tante Betsy girls en de tekst typen, links onder de jurkjes zetten en als laatste de foto's toevoegen (dat neemt snel twee uurtjes in beslag). Ik stelde al voor dat hij zelf de ijskast zou openrukken en wat opwarmen, we hadden daar meerdere restjes liggen. Maar mijn man is van de oude stempel en is dus echt mega lui op dat gebied en is slecht in voor zichzelf zorgen én hij wordt graag verzorgd en ik heb hem in al die jaren toen ik niet werkte teveel verwend...hebben jullie al in de gaten dat ik aan het afdwalen ben whahaha. 
Maar okay op een gegeven moment ben ik dus toch maar wat te eten gaan maken, vooral ook omdat ik zelf honger had ;)...mijn blogpost kon nog wel even wachten...het was nog vroeg op de avond. 


Zo nu terug naar waar ik was gebleven...maar waar was ik gebleven en wat wilde ik nu vertellen met mijn blogpost?
Misschien gewoon dat ik een van de hak op de tak mens ben, dat ik gewoon alles wat in mijn hoofd opkomt met jullie deel, gewoon zoals ik het voel en zoals ik geleid wordt. Jaa ik ben er weer whahaha, ondertussen is het drie uur in de nacht en ben ik alweer anderhalf uur wakker. 
Gelukkig is het morgen mijn vrije dag, uhm vandaag dus...en zou ik kunnen uitslapen en dat hoop ik ook te kunnen doen. 
Als ik zo mijn kaarten moet geloven wordt het een onrustige week, we gaan het zien, het is zowiezo al langer onrustig met al die grote veranderingen die gaande zijn in mijn werkleven, maar ook met nieuwe buren. We gaan wel zien wat het ons allemaal brengen gaat. 


Misschien roept deze blogpost vragen op, of heb je al langer een vraag die je me zou willen vragen over mezelf. Iets wat je wil weten...
Stel ze gerust hier beneden en ik ga kijken of ik in een speciale blogpost 'about me' op al jullie vragen antwoord kan geven binnen redelijke normen en binnen mijn eigen privacy ;). Ik ben benieuwd!

Lots of love from Susan