dinsdag 4 oktober 2016

Bandelettes giveaway Tuesday

Hey girls daar ben ik weer, met weer een leuke gave winactie, deze keer van Bandelettes
Mijn favoriete oplossing tegen schurende bovenbenen, schurende dijen. Ik blogde er al gisteren over en deelde gisteren ook een winactie voor als je er problemen mee hebt.
Ik ben zo happy dat ik deze oplossing heb gevonden en heb echt de hele zomer genoten (behalve dan die dagen dat het heel koud was ;)) om heerlijk met blote benen onder mijn Tante Betsy jurkjes te kunnen. 


Ik weet nog precies wanneer ik last kreeg van die donderdijen, het was in mijn tijd dat ik regelmatig naar Miami ging, naar mijn Jamaicaans vriendje, jaaaa dat wisten jullie nog niet van me hè ;).  
Ik had toen nog maatje 40/42 en woog denkelijk zo'n 58-60 kg, liep van het strand van Miami Beach terug naar het appartement een paar blokken verder met mijn shorts aan en ik kreeg me toch last van het schuren van mijn dijen, grrr. 


Ik heb vanalles geprobeerd, smeerde olie tussen mijn dijen, talkpoeder, droeg van die onelegante fietsbroekjes onder een jurkje, nog erger zo'n huidkleurige broekje. Het was het allemaal niet, dus ik deed alleen maar jurkjes aan in de winter. 
Ik heb heel lang geweigerd leggings aan te doen, ik loop namelijk niet graag met de meute mee. Maar toen ik ze eenmaal over de streep was, droeg ik altijd leggings onder mijn jurkjes...ook in de zomer. 


Dat alles is nu afgelopen! Ik draag nu Bandelettes onder mijn Tante Betsy jurkjes. Wat een genot. Nee het zijn geen holdup panties, maar daar lijken ze wel op. 
Het is een kanten band met siliconenstrips aan boven- en onderkant en ze zijn er ook in een gladde versie, de unisex versie. 
Ik blogde er al regelmatig over, schreef er al twee keer een review over, vertelde erover in mijn vlogs. In mijn allereerste vlog deed ik een kleine review. Ja het moge duidelijk zijn, ik ben verliefd!


Ter ere van mijn blogverjaardag mag ik er twee weggeven, dus twee winnaressen die ieder een paar Bandelettes winnen!


Wat moet je ervoor doen om een kans te maken?
Mijn Tante Betsy blog volgen, via Blogger of via Bloglovin (dat kan met je Facebook account en krijg je iedere dag mail), leuk is ook als je mijn Facebook pagina volgt en/of mijn Instagram account...daar deel ik ook dagelijks mijn nieuwste blogpost. 

* Bandelettes gaan liken op Facebook en/of Instagram zou fijn zijn. Maar als je nu geen Facebook of Instagram hebt dan mag je toch meedoen hoor ;). 

* Laat een reactie achter onder deze blogpost dat je mee doet. En vertel me welke Bandelettes jij zou willen winnen, uit de webshop van Bandelettes

Delen van de winactie op Facebook of Instagram zou leuk zijn voor mij en Bandelettes en geeft extra kansen. Bij Facebook deze Facebook post graag openbaar delen (zodat ik ook kan zien dat je hem gedeeld hebt, klik op de wereldbol ipv alleen vrienden). Tag bij Instagram mijn Instagram account @365happytantebetsydresses en die van Bandelettes @bandelettes


Besluit je nu een paar Bandelettes te gaan kopen, zou ik het super vinden als je dat via mijn referral link doet. Ik krijg dan een kleine bijdrage...bestel wel maar een paar per keer ivm de invoerrechten enzo. 
De link kun je ook altijd vinden op de internetversie van mijn blog, bij de links van mijn andere sponsors. 
Maar natuurlijk kun je ze ook bij Enchanted loves Bandelettes kopen...de Nederlandse website. 


Oh jaaa ik kan met een gerust hart gaan slapen want ik heb twee jurkjes van mijn wishlist gekocht bij Tante Betsy, yihaa! 
Het enige probleem is dat mijn wishlist langer en langer wordt nu ik de hele collectie heb gezien whahaha. 


Maar okay girls eigenlijk zou dit de laatste winactie worden, maar er komt morgen nog eentje. Dat kunnen jullie toch nog wel aan hè?! Dan heb ik in totaal 10 winacties lopen, waarvan 4 Tante Betsy winacties! Doe je nog niet mee? Ga dat dan maar snel doen! De winacties lopen tót 10 oktober!

Lots of love from Susan