dinsdag 11 oktober 2016

Back to normal Tuesday


Hey girls zo nu gaan we weer terug naar de gewone gang van zaken na twee weken lang winacties. Gisteren was het nog even enerverend voor jullie omdat ik jullie nog langer in de zenuwen liet zitten met zo'n late blogpost. En voor mij heel wat uren voorbereidingswerk, een notaris die laat thuis kwam waardoor ik uiteindelijk toch maar besloot om zelf een aantal winacties lootjes te trekken. 


Maar hij mocht er ook nog een paar trekken hoor, hij had zich daar nu eenmaal op verheugd. En daarna was het voor mij nog heel enerverend omdat mijn foto's niet zichtbaar waren in de blogpost, maar het is allemaal goed gekomen en ik heb toch heel wat Tante Betsy girls blij kunnen maken. 


Leuk om al die enthousiaste reacties te lezen, ik heb nog niet alle mails van de winnaressen beantwoord. De Tante Betsy kadobonnen zijn in ieder geval allemaal al verstuurd. 
Wilma moet nog even goed nadenken welke jurk ze gaat uitzoeken las ik in de mail. Zij krijgt geen kadobon maar de jurk naar keuze toegestuurd. 
Ik las dat Monique al besteld heeft, ja het is toch een mooie korting van €45. Ik ben heel benieuwd wat jullie allemaal gaan bestellen en verheug me op jullie foto's :). 


Vandaag deed ik voor het eerst mijn Dress Ola Bouquet Black aan, ik koos een groenblauwe top...deze keer geen bijpassende legging, maar een zwarte panty legging met mijn Dr. Martens laarzen die ik in 2014 kocht in Londen en voor mijn verjaardag kreeg van manlief.


Ik heb ze al heel lang niet meer aangehad, ik ben inmiddels meer van de cowboylaarzen. Die ik by the way veelal op marktplaats koop, maar ik zag hele gave bij boeties.nl :). Volgens mij zijn er best veel Tante Betsy girls die leuke vrolijke laarzen zoeken toch girls?


De groene Sendra sterren laarzen hieronder ga ik binnenkort toch maar verkopen, ze zijn me te klein...heb je ze in maat 39 dan ruil ik heel graag met je. Of voor een heel goed bod mogen deze maat 38 weg. Ze staan op boeties voor €259.


Oh ja girls ook wel leuk om even te vermelden, ik viel by the way ook in de prijzen, ik had een leuke winactie gezien op het beauty blog van Hilde.
Bij Anbos kun je kans maken op een beautybehandeling twv €150 voor twee personen. 
Ik deed mee met een leuke foto, moeder en dochter quality time...
Ik vond dat mijn dochter dit wel goed kon gebruiken, het bedrijf waar ze werkt is failliet dus die zit nu thuis en ik heb ook genoeg stress op mijn werk. En dankzij veel stemmen van lieverds om ons heen hebben we de weekprijs gewonnen, yihaaa!


En morgen gaan we ook moeder en dochter qualitytime hebben samen met mijn moeder en ook met dochterlief. We gaan een dagje naar Utrecht en je snapt natuurlijk wel dat ik al even gecheckt heb of er een Tante Betsy verkooppunt zit; Art Utrecht en Kinderwinkel Westerkade....
Dus wie weet...ik heb nog €50 apart liggen van verjaardagsgeld ;). 
Ik sta open voor tips voor leuke winkeltjes of een lekkere lunchplek.


Lots of love from Susan