maandag 26 september 2016

Urban Hippies Giveaway Monday


Zo girls jullie zijn vast benieuwd welke winactie er vandaag op stapel staat. Vandaag gooi ik de winactie van Urban Hippies de lucht in :). 
Jullie weten vast allemaal wel dat ik erg blij ben met de hip pockets van Urban Hippies en dat ik ze bijna dagelijks met veel plezier gebruik. 


Super dan ook dat ik een Urban Hippies Hip Pocket naar keuze mag gaan weggeven, daarbij mag ik ook een vilten roosje en een setje dots oorbellen naar keuze weggeven. 
Femke heeft een paar leuke combinaties als voorbeeld gemaakt. 
Ook deze winactie loopt tot 10 oktober. 


Wat moet je ervoor doen?
* Mijn Tante Betsy blog volgen, via Blogger of via Bloglovin (dat kan met je Facebook account en krijg je iedere dag mail), leuk is ook als je mijn Facebook pagina volgt en/of mijn Instagram account...daar deel ik ook dagelijks mijn nieuwste blogpost. 

* Urban Hippies volgen via Facebook en/of Instagram. Heb je allebei niet dan is het leuk als je je inschrijft voor de Urban Hippies nieuwsbrief. Je wordt via de nieuwsbrief regelmatig op de hoogte gehouden van kortingsacties en nieuwe produkten. 

* Laat een reactie hier onder deze blogpost achter dat je mee doet. En vertel welke hip pocket je zou willen winnen en welke combinatie jij zou leuk vinden met roosje en dots oorbellen. Dat mag een geheel eigen combinatie zijn, hoeft dus niet zoals de voorbeeld setjes te zijn.

* Delen van de winactie op Facebook of Instagram zou leuk zijn en geeft extra kansen. Bij Facebook deze Facebook post graag openbaar delen.  Tag bij Instagram @365happytantebetsydresses en @urbanhippiepics


Let op: Hou er rekening mee dat de hip pocket van jouw keuze uitverkocht kan zijn bij bekendmaking van de winnaars van alle winacties op 10 oktober. 
De nieuwste hip pockets vliegen namelijk de deur uit. Die worden ook niet opnieuw gemaakt, maar er komen wel nieuwe ontwerpen. 
Ook de dots oorbellen gaan snel, maar daar komen wel nieuwe van. 


Daarnaast wil ik even aandacht vragen voor een creatieve uitdaging waar Femke van Urban Hippies hulp bij nodig heeft. 
Ze is op zoek naar een leuke zwart wit foto voor de kaartjes van de roosjes. 
Ben je prettig gestoord en goed in gekke gezichten trekken en kun je een grote knot op je hoofd maken (dat mag ook nep zijn) dan is dit iets wat op je lijf geschreven is. 
Graag zonder iets in je haar van versiering...op die plek komt een roosje op het kaartje ;). 



Lees even wat de bedoeling is op deze afbeelding die ze plaatste op haar Facebook pagina
Ik heb al een poging gedaan om jullie een voorbeeld te geven...kunnen jullie even lachen whahaha. Heb mijn foto's even in een collage geplaatst en op de laatste foto een roosje in mijn 'knot' gedaan. Die hoort er dus niet in op jullie foto, die foto niet naar mij sturen maar naar Urban Hippies ;). Dit heeft niks te maken met de winactie, maar dat begreep je vast wel.


Lots of love from Susan