dinsdag 13 september 2016

Thankful Tante Betsy Tuesday


Hey girls ik schreef er hier al eens eerder over, ik doe jurken aan op gevoel. De ene keer neem ik een roze Tante Betsy jurk uit de kast om me te omhullen met een liefdevolle kleur. De andere keer mag ik lekker knallen en ga ik voor rood. Soms mag het ingetogener en ga ik voor zwart, maar dan wel met kleurige print hè ;).
Zo helpen de diverse jurkjes van Tante Betsy me bij mijn stemmingen of gelegenheid. Soms kies ook wel bewust voor een zwarte jurk om niet te veel op te vallen. 
En natuurlijk ruk ik ook bepaalde jurken uit de kast puur omdat ik ze zo mooi vind of omdat ik er eens gezellig over wil bloggen. 


Nu heb ik natuurlijk heel wat jurken in mijn kast hangen waar ik uit kan kiezen, 70 stuks stonden er een aantal weken geleden op de teller. Inmiddels zijn er weer enkele verkocht (4 stuks), maar er zijn ook weer nieuwe bij gekomen sinds ik de Tante Betsy jurkjes fotoshoot deed in de tuin. 
Verjaardagsjurkjes die ik mezelf kocht en jurkjes die ik kocht van de kadobon die ik van mijn lieve Tante kreeg. En ja ik kreeg nog twee jurkjes. 


Jullie snappen natuurlijk allemaal wel dat ik al die jurkjes van dit zomerseizoen niet allemaal zelf heb gekocht. Ik heb er een aantal zelf gekocht, maar ik word ook regelmatig verwend door die lieve Tante.
Nooit verwacht hoor toen ik dit Tante Betsy blog begon dat ik zo verwend zou worden, heel dankbaar voor die lieve Tante van me en vergeet ook niet die lieve nicht...thanks lieverds :D
Ik blogde al langer op mijn creatief blog (waar ik al in geen weken meer op geblogd heb...bloos bloos), daar begon mijn enthousiasme voor Tante Betsy jurkjes. Ik mocht er een give away doen en kreeg dat seizoen twee jurkjes van Tante.


Tegenwoordig organiseer ik zo'n give away door een gekregen jurkje te verkopen op mijn marktplaats account '365 happy Tante Betsy Dresses'. Zo geef ik toch ook weer wat door en kan ik jullie zo af en toe verwennen. 
Zoals jullie allemaal weten is dat meteen een twee vliegen in een klap principe, ik maak iemand via Marktplaats blij en een van jullie blij die de Tante Betsy kadobon wint die ik kocht van de opbrengst. Ik doe het ook zo zodat ook de Esjes, eMmetjes enzovoort ook een kans maken. 


Binnenkort heb ik, hebben we, hier wat te vieren...dit Tante Betsy blog bestaat namelijk op 24 september alweer een jaar. Ik ga jullie verrassen met wel een hele bijzondere winactie, ik ben jullie allemaal enorm dankbaar voor al jullie leuke lieve en enthousiaste reacties. 
Nee girls wees niet ongerust na die winactie blijf ik gewoon doorbloggen en als het even kan ook gewoon iedere dag. Ik geniet enorm van het contact met jullie en natuurlijk ben ik dagelijks zeker zo'n 2 uur bezig met dit blog, maar ik doe het met liefde en met plezier. 



En natuurlijk kijk ik samen uit met jullie naar de wintercollectie...achter de schermen wordt heel hard gewerkt...hierboven een foto van de Tante Betsy fotoshoot ;). 
Deze week zullen ze aan de Tante Betsy verkooppunten geleverd worden en daarna is de webshop van Tante Betsy aan de beurt.
Maar wanneer allemaal precies weet ik niet...dus nog even geduld!


Lots of love from Susan