maandag 19 september 2016

Tante Betsy can also be different Monday

Hey girls jullie hebben gezien dat ik ook een effen Tante Betsy jurk heb gekocht. 
Nu is dat voor mij anders als anders, maar zoals jullie gezien hebben geef ik er wel mijn eigen draai aan en maak ik er toch een kleurige combo van. 


Nu denken vaak mensen die Tante Betsy alleen maar kennen van al die vrolijke kleurige prints, die velen van ons dragen, dat het niet hun smaak is. Niet iedereen durft dat namelijk te dragen. 
Maar Tante heeft ook effen jurken, vesten, rokjes en zelfs broeken van een mooie sweatstof kwaliteit. Dus je kunt ook voor een sportieve look bij Tante terecht. 



Of door ze te combineren met een kleurige print, krijg je een overal Tante Betsy look. 
Er zijn nu ook hele leuke fleurige blouses van dezelfde stof als de jurken. 
Ik zag ze van de week ook bij Pantalone, iemand had ze aan en ze stonden haar super. 


De foto's die je hier ziet zijn van Tante Betsy verkooppunt 38 dresses te Leeuwarden, altijd fijn als verkooppunten laten zien hoe de Tante Betsy collectie uit ziet. Betty van 38 dresses deelt ze op haar Facebook pagina




De foto's van de dame op blote voeten is van Amis mode te Meppel, ik kwam er van het weekend op Facebook/hun Facebook pagina achter dat dat ook een Tante Betsy verkooppunt is. 


Ik show ook nog even het nieuwste Tante Betsy vest, Sweatvest Lotte heet deze als ik het goed heb. Geen hoodie vest, maar met een wijde kraag die je ook helemaal kunt dichtmaken, zie model Suze. 
Ik vond het een prachtig vest die ik bij mezelf het mooiste vond als jurk ;).


Lots of love from Susan