zondag 25 september 2016

Tante Betsy blog Facebook giveaway Sunday

Leuk hè girls die mega winactie die gisteren van start ging (en loopt tot 10 oktober), wat leuk al die enthousiaste reacties! Dankjewel voor jullie felicitaties! En ik zag in mijn mail ook al heel wat Tante Betsy foto's binnenstromen, leukk!
Voor al die girls die moeite hebben om hier een reactie achter te laten en voor alle Tante Betsy girls op Facebook heb ik ook een Facebook winactie!
Je maakt op mijn Facebook pagina '365 days of happy Tante Betsy dresses' kans op een van de twee Tante Betsy kadobonnen ter waarde van €45!


Wat moet je er voor doen?

* Mijn Facebook pagina liken (klik rechts naast 'vind ik leuk' op 'als eerste weergeven' als je mijn blogposts nooit meer wilt missen :))
* Laat een reactie achter op mijn Facebook winactie post dat je mee doet met een Tante Betsy foto (dat mag ook een wishlist zijn of een creatief bewerkte Tante Betsy afbeelding)
* Delen van de Facebook winactie (openbaar) is geen must maar levert wel een extra kans op. 

Je mag dus met allebei de winacties mee doen!

Mijn mega winactie die gisteren van start ging, waarbij je kans maakt op een Tante Betsy jurk of een van de 4 Tante Betsy kadobonnen twv €45.
Én deze Facebook winactie waarbij je kans maakt op een van de 2 Tante Betsy kadobonnen twv €45.
Ook deze loopt tot 10 oktober 2016.
7 Tante Betsy girls blij maken, niks leukers als dat :). 


Als je nu hier via Tante Betsy haar Facebook pagina bij mij terecht komt...Welkom!
Ter ere van het 1 jarig bestaan van mijn Tante Betsy blog heb ik een week lang allemaal leuke winacties, van diverse sponsors :). 


Máár je ziet hier ook hoe andere Tante Betsy girls uitzien in hun Tante Betsy outfits in mijn dagelijkse blogposts. 
Dat inspireert, je kunt zien hoe een jurk uit ziet bij een postuur dat meer op de jouwe lijkt. 
Hierbij een collage van een zestal foto inzendingen (uitvergroot) van de mega winactie. Oh ja en nog een heerlijk vrolijke felicitatie inzending van Brigitte whahaha heerlijk!


Vandaar dat ik ook bij Tante Betsy kadobon winacties altijd een Tante Betsy foto inzending vraag als voorwaarde, zo heb ik natuurlijk ook leuke foto's om met jullie te delen. 
Er zijn natuurlijk ook dagen waar ik iets van mezelf deel of mijn eigen Tante Betsy outfit van de dag. 

Lots of love from Susan