donderdag 8 september 2016

Porto Clover Hip Pocket Thursday


Hey girls vandaag werd ik verwend door Femke van Urban Hippies met een nieuwe hip pocket. Als jullie Urban Hippies op Facebook volgen of je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief dan heb je zeker gezien dat er een nieuw heuptasje is...een nieuwe hip pocket; 
Porto Clover Hip Pocket met weer een mooi borduursel en Porto Hip Pocket is de effen versie. 


Femke vertelde me in de tijd dat ik de mooie kortingscode actie op mijn blog had op alle hip pockets, dat ze me de nieuw te komen bordeaux rode hip pocket zou sturen. Nu moet ik eerlijk vertellen dat het eigenlijk helemaal niet mijn kleur is, ik ben namelijk van de knalkleuren. 
Maar hij is echt mooiii en wat nog leuker is dat hij perfect bij mijn Tante Betsy dress Peacock Blue past die ik vandaag aan heb.


Ik ben meteen eens gaan kijken of hij ook bij andere Tante Betsy jurkjes van mij past. Mooi bijvoorbeeld bij Dress Mimi Red, Dress Love the Forest Black, Dress Tweety Black en ook bij mijn Jacket Dress Denim



Oh weet je ook wat goed is om te weten dat deze Porto Clover Hip Pocket waterdicht is en kleurvast is. 
Femke heeft hem mee op vakantie gehad en daar heeft hij een week zon, zee en zand doorstaan en is zelfs per ongeluk in zeewater gedipt oops hihi. Hieronder heeft Femke hem om op Skirt Sakura Blue. 


De hip pockets van Urban Hippies vind je hier onder deze link.
De Polka Blossom is al uitverkocht, evenals de Green Blossom dus twijfel niet te lang voor de twijfelaars onder ons ;). 


Vandaag had ik zelf mijn blauwe hip pocket aan/om. Ik vind ze zo fijn, ik vertelde er al eens over in mijn Youtube filmpje Urban Hippies Hip Pocket review.
Stiekem vind ik de bordeaux rode beter staan :) hihi. 


Ik heb by the way heel goed nieuws, de Tante Betsy wintercollectie is gearriveerd! Nee girls nu niet heel hard naar de webshop rennen om die te bestellen, het duurt nog even. Eerst moeten heeeel veeeel kartonnen dozen geopend worden...etc etc. De Tante Betsy verkooppunten worden altijd eerst voorzien van hun bestellingen en dan komen de jurkjes en alle andere items in de webshop, dat duurt allemaal nog even en nee ik denk niet dat dat al volgende week vrijdag is. Dus nog even geduld! Of hou je favoriete verkooppunt in de gaten ;). 


Ik ben heel benieuwd naar alle jurkjes die komen gaan en ook heel benieuwd naar kleurtjes en prints. 
Femke van Urban Hippies heeft gekeken naar diverse wintercollecties en heeft het over de kleurtjes okergeel, petrolblauw, olijfgroen en bordeauxrood welke terug te vinden zijn. We weten allemaal dat Tante zich niet echt eraan houdt wat in de mode is...dus ik ben heel benieuwd (oh ja dat had ik al gezegd whahaha). 



Lots of love from Susan