zaterdag 10 september 2016

Pay attention at Marktplaats Saturday

Hey girls willen jullie heel goed opletten als je een Tante Betsy jurk koopt op marktplaats of eentje zoekt!!
Er is een dame...nou ja dame mag je haar eigenlijk niet noemen, Iris D heet ze...die bij een jurkjeszusje op een gezocht advertentie heeft gereageerd dat ze allebei de jurken heeft, die gezocht worden. 
En vervolgens foto's stuurt (omdat het jurkjeszusje erom vraagt); eentje van Tante Betsy verkooppunt  Retroboutique én een foto van mij whahaha, oh echt te erg voor woorden!!




Ik heb zelf altijd goede ervaringen gehad op Marktplaats (ooit is er eentje in de post kwijt geraakt, daar baalde ik enorm van, maar heb uiteindelijk wel wat met de verkoopster wat kunnen regelen) en heb er zelfs leuke contacten aan over gehouden (hè Petra ;)). 
Maar het is wel wijs om je voelsprieten uit te steken op marktplaats als je populaire jurkjes koopt via die weg. 
Gebruik je intuïtie, zegt je gevoel dat er iets niet in de haak is luister er dan naar. 



Deze keer was het gelukkig een jurkjeszusje die mij herkende...nou ja mijn ketting ;). 
En als je goed kijkt tussen beide foto's zie je toch echt heel wat cupmaatjes verschil whahaha.
En je voelhorens moeten ook heel goed omhoog gaan staan als je twee Tante Betsy jurkjes voor €100 kunt kopen...tenminste als je zo'n summer zippie jeansjurk kunt kopen die normaal €89,95 kost en eigenlijk ook nergens afgeprijsd wordt. 
Niemand zal die zomaar even voor €50 verkopen...


Gelukkig is dit met een sisser afgelopen, ik heb meteen het jurkjeszusje laten zien waar je meer info kunt vinden. Tegenwoordig kan dat als je de marktplaats app gebruikt. De 'dame' in kwestie is pas 1 dag op marktplaats!


Dus Tante Betsy girls wees gewaarschuwd en wees altijd op je hoede als iets te mooi is om waar te zijn. 
Nu ga niet meteen heel bang zijn om via MP te handelen, ik heb echt heeeel veeel goede ervaringen en heb al heel wat Tante Betsy jurkjes via marktplaats gekocht. 

Lots of love from Susan