vrijdag 16 september 2016

More Tante Betsy shops Friday


Hey girls daar ben ik weer! Gisteren kon ik bijna niet slapen met mijn hoog stuitergehalte door de nieuwe wintercollectie. 

Ook omdat ik nog laat heb gechat met Binnie van SoMuch Fashion, die ook mijn Tante Betsy blog gaat sponsoren zodat ik straks een leuke winactie kan doen...yihaaa! Super lief van je Binnie :D.
 

Ik heb al gehoord en gelezen dat er al een aantal Tante Betsy girls los zijn gegaan met bestellen, soms wel 6 jurkjess. Ik denk wel dat deze girls gaan kijken welke modellen het beste staan...
Dus het gaat wel heel hard bij de webshops die de Tante Betsy wintercollectie online hebben staan, maar ik heb net eens mijn Tante Betsy verkooppunten lijst gecheckt door op de Facebook pagina te kijken of ze al Tante Betsy hebben, wie weet ook eentje bij jou in de buurt. Alle links vind je op mijn Tante Betsy shops pagina



Pand 65 heeft al Tante Betsy

Art Zwolle kreeg drie dozen vol




Holy Cow te Deventer heeft ze ook al in de winkel hangen, deze foto vind ik prachtig!

Eigen Stijl in Arnhem heeft morgen de Tante Betsy wintercollectie hangen. 

Mevrouw Janne in Enschede showde gisteren deze mooie combo met Urban Hippies Hip Pocket 'Porto'. 

Solvejg ook...Patricia showde zelfs een foto van een Tante Betsy blouse. 

Kunstig Kitschwerk deelde ook nog foto's en heeft ook veel rokjes. 
Ja girls ook al heet dit blog '365 days of happy Tante Betsy dresses' omdat ik iedere dag een Tante Betsy jurk draag...maar foto's met rokjes enzo zijn natuurlijk ook altijd welkom. 


Oh voordat ik het vergeet jurkjeszusje Margreet (rechts op de foto) liep voor het Tante Betsy verkooppunt Apotheker mode in Veendam  een modeshow. 
Kijken jullie mee naar de Tante Betsy foto's?


Ik verheug me al op jullie foto's en natuurlijk ook op zo'n prachtige nieuwe Tante Betsy jurk aan mijn lijf. Ik heb toch al heel wat leuke jurkjes gezien waar mijn hart sneller van gaat lopen ;). 

Lots of love from Suaan