dinsdag 20 september 2016

Dress Red Tuesday

Hey girls nee het is nog niet de officiëlle Dress Red Day, die is volgende week donderdag 29 september.
Die dag is er om aandacht te vragen voor hart en vaatziekten bij vrouwen door iets roods te dragen. 
Rood is nu eenmaal mijn favoriete kleur en vandaag was ik de lady in red, met mijn rode Tante Betsy jurk met rode Apollo panty (nu legging), mijn rode Sendra laarzen én ik had voor het allereerst mijn rode Danefae jas aan, mijn verjaardagskado welke ik kocht bij Pantalone. Zo happy ermee! 


Oh ik draag zelfs een rode onderbroek realiseer ik me nu, de RJ Pure Color Lace Short van RJ Bodywear. Een rode bh en rode sokken ontbreken nog aan het geheel whahaha. Oh ja ik had ook nog mijn nieuwste hip pocket om, Porto Clover.


Vandaag was ik bij de huisartspraktijkondersteuner voor de uitslag van mijn cholesterol gehalte...het blijkt toch nog iets te hoog (voor iemand die op jonge leeftijd een herseninfarct heeft gehad...een Young Stroke), dus zal ik andere tabletten moeten gaan slikken. 
Tsja dat hoort ook bij mijn leeftijd hoorde ik, ik zit toch al in de overgang (ja girls ik ben 49 jaar voor wie dat nog niet wist en niet dacht ;)) en dan kan je cholesterol hoger worden. 


Vorige week was ik toevallig ook in het rood toen ik met mijn moeder mee ging naar haar afspraak in het hart en vaatcentrum in het AZM te Maastricht. Realiseerde ik me daar pas toen ik overal rood om me heen zag. Ik vroeg mijn moeder een foto van mij te maken op zo'n rode bank. Die dag droeg ik mijn rode mouwloze Tante Betsy jurk, Dress Sakura Red. 


Volgende week draag ik natuurlijk ook rood, eigenlijk had ik een nieuwe Tante Betsy jurk willen aan doen...oh stom ook dat ik me die rode Bibi Cornflower jurk niet gekocht heb bij Pantalone. 
Maar wilde eens out of the box denken...maar komt goed die jurk gaat er zekers nog komen. 
En als het effe kan ook de andere rode jurk, met dat kleine motiefje...Dress Ola Flora <3. 


Gaan jullie ook rood dragen op Dress Red Day en heb jij er ook iets mee of hou je helemaal niet van rood?



Lots of love from Susan