woensdag 31 augustus 2016

Tante Betsy wannabees Wednesday


Hey girls ja jullie Tante Betsy wannabees! Er zullen hier vast regelmatig dames mee lezen die ook dolgraag een Tante Betsy jurkje/rokje/hoodie/shirt willen, maar bijvoorbeeld geen budget hebben of de stap nog niet hebben durven wagen...omdat ze er bijvoorbeeld eerst eentje willen passen ;). 
Ook jullie kunnen meedoen hoor met de Tante Betsy kadobon winacties hier op mijn Tante Betsy blog, alleen vraagt dat wat meer creativiteit van jullie ;). 


Je kunt natuurlijk kijken of er een Tante Betsy verkooppunt bij je in de buurt is op de site van Tante Betsy, google er even op of kijk bij mij...ik heb er een Tante Betsy shops pagina voor gemaakt. 
Wie weet scoor je er nog wel een jurkje/rokje/hoodie in de sale. 


Maar je kunt er wellicht ook een jurkje van Tante Betsy gaan passen in een stenen winkel en daar dan mee op de foto gaan of een foto maken van alle Tante Betsy jurkjes in de winkel ;). 
Vraag even of het okay is dat je een foto maakt (ze zullen vast met liefde een foto van jou maken voor het Tante Betsy jurkjes rek) en vertel waar het voor is...de meeste Tante Betsy verkooppunten zullen inmiddels wel bekend zijn met mijn Tante Betsy blog. 


Maar je kunt ook een Tante Betsy afbeelding gebruiken zoals Dinah een keer deed en je hoofd er bijvoorbeeld bovenop plakken ;). 


Of een wishlist maken...nu zullen er niet meer veel jurkjes uit de zomercollectie te krijgen zijn. 
Tante Betsy is zelf nagenoeg uitverkocht na de grote summer sale...als je een klein maatje hebt heb je meestal wel nog veel keus. De te winnen kadobon is alleen te besteden bij Tante Betsy in de webshop
Binnenkort komt de herfst/wintercollectie...het vliegtuig is onderweg...maar eerst zullen de Tante Betsy verkooppunten voorzien worden voordat je bij Tante Betsy zelf in de webshop kunt gaan shoppen. Dus een wintercollectie wishlist wordt wat moeilijk...maar alvast een sneakpeak ;). 


Ik hoop dat jullie zo een idee krijgen van wat er allemaal kan als Tante Betsy foto inzending... 
Kijk eens terug onder de labels Tante Betsy Give Away Wednesday en Tante Betsy Saturday Give Away naar eerdere foto inzendingen. 


En ja Tante Betsy girls jullie hebben het goed gelezen, ik heb een pagina gemaakt met Tante Betsy verkooppunten. 
Wat een werk pff (ik ben nog niet helemaal klaar), maar het was een goede afleiding.  
Dit zijn de verkooppunten die mij bekend zijn...weet je er eentje of ben je zelf een Tante Betsy verkooppunt en sta je er niet bij laat het me dan weten dan pas ik de lijst aan. 
En Tante Betsy girls zoek je nog een bepaald zomer jurkje kijk dan zeer zeker in hun webshops of neem contact met ze op als ze alleen een stenen winkel hebben of ze het nog in jouw maat hebben. 


Dankjewel nog voor al jullie lieve berichtjes op mijn blogpost van gisteren. 

Lots of love from Susan