vrijdag 19 augustus 2016

Tante Betsy Summer Sale Friday


Hey girls zijn jullie er klaar voor? De summer sale bij Tante Betsy in de webshop is al begonnen zie ik (terwijl ik links onder mijn tekst zet;))! De 'jurkjes' link doet het niet dus zoek op dress of op naam van een jurkje of kleur...in het zoekvak...
Er is een mooie korting, dus er zullen vast dames keuze stress hebben.


Maar voor welke Tante Betsy jurken of Tante Betsy rokjes gaan jullie nu? 
Ga je alvast wat jurkjes met drie kwart mouw inslaan, altijd goed met Nederlands weer...kun je bijna het hele jaar door dragen ;). 
Ik heb meerdere jurken van de lente/zomercollectie met driekwart mouw en ben er enorm blij mee en heb ze ook al gedragen met dat tegenvallende zomerse weer. 


Zoals de Lilly dresses; Dress Lilly en een foto van Betty van 38 dresses in Dress Lilly light.


De Tweety dresses; Dress Tweety Black en Dress Tweety Green zijn ook gaaf. Ik vind het een te gek model, die v-hals...hoef je niet persé een top onderaan, vind ik zelf wel heel fijn. 


Dress Akke is ook een absolute favoriet van mij, zo'n mooie jurk. Ik dacht dat hij niet mooi helder van kleur zou zijn, maar I love it. 
Esther draagt hier Dress Marjan, die langere tijd niet in de webshop stond staat er weer in. 


In diezelfde print heb je Dress Belle Green, Belle Blue, Belle Grey...hier zijn de Belle dresses te vinden
En natuurlijk ook de Peacock jurkjes én rokjes.


Oh een jurkjeszusje sprak me aan op de chat of ik soms ook een collar dress (foto) heb. Ik deelde een foto die manlief maakte bij Pantalone, ik paste er Dress Collar Petrol. 
En heb er meteen een foto naast gedaan van Shirt Dress Petrol die heb ik vandaag aan. Ze was benieuwd hoe ze beide staan, maar dan de grey versie...die eigenlijk blauw is. 
Mmm die Collar dresses staan me ook wel heel goed :). 
Ook een collage van diverse Tante Betsy girls in Dress Collar Grey/Black. 


Medeverslaafde Tante Betsy girl Hilde maakte vandaag ook een blogpost over Tante Betsy op haar Hillybilly beautyblog en deelde foto's van haar nieuwste jurkjes en kun je meteen spieken hoe ze haar staan, ze draagt maat M. 


Nou girls heel veel plezier met keuzes maken! Jullie zagen vast ook al de sneakpeak die Tante deelde op Facebook. Als je geen Facebook hebt kun je hier even kijken. 
Máár er komt ook kleur aan...ik zag mooie bloemen prints, rode stof met roze bloemetjes...ik ben nu al verliefddd. En een gave retro print die er komt in vier kleuren in overslagmodel met driekwart mouw...binnenkort meer!



Lots of love from Susan