zaterdag 27 augustus 2016

Tante Betsy Saturday Give Away

Hey hallo Tante Betsy girls én Tante Betsy wannabees, vandaag is het Tante Betsy Saturday Give Away, er start er weer een nieuwe Tante Betsy kadobon winactie, nou ja eigenlijk twee ;).
Ik verloot namelijk twee Tante Betsy kadobonnen, eentje op mijn Tante Betsy blog twv €55 én een op mijn Facebook pagina twv €15, te besteden in de webshop van Tante Betsy.
De winactie loopt deze keer maar kort, dus wees er snel bij met reageren én je Tante Betsy foto op te sturen.
De winactie duurt tot zaterdag 3 september 12uur 's middags! Dus volgende week zaterdag maak ik de winnaars bekend!


Hoe doe je mee aan de Tante Betsy kadobon winactie twv €55 ;
* Laat een reactie achter onder deze winactie blogpost én stuur een Tante Betsy foto naar mijn emailadres; 365happytantebetsydresses(at)gmail.com
* Het spreekt vanzelf dat je me volgt hier op mijn blog, via Bloglovin, via Blogger, via mijn Facebook pagina of via mijn Instagramaccount
* Zoals altijd krijg je een extra kans(en) als je hier actief reageert op mijn blog.
* Deze keer geen extra kansen als je de actie deelt op Facebook of Instagram, delen mag wel...graag zelfs...yess nog meer Tante Betsy girls :).


Hoe doe je mee aan de Tante Betsy kadobon winactie twv €15 ;
* Laat een reactie achter onder de winactie post op mijn Facebook pagina, vermeld dat je mee doet en deel meteen je Tante Betsy foto (dit mag ook later, antwoord dan op je eigen deelname reactie met foto).
* Het spreekt vanzelf dat je mijn Facebook pagina volgt/liked ;). De actie delen mag, vind ik leuk zelfs...yess nog meer Tante Betsy girls!

Let op! Doe je aan beide winacties mee, dat mag natuurlijk :). Deel dan twee verschillende foto's!
Eentje stuur je op aan mijn emailadres en eentje deel je op mijn Facebook pagina, dat staat hierboven al uitgelegd. Hier vind je eventueel nog foto tips.




Ik nam vandaag ook een Youtube filmpje op om de winacties met jullie te delen en ook om even mijn nieuwste Tante Betsy jurkjes te showen.
Hier kun je gaan kijken (als je het leuk vind tenminste...de info van de winacties staat ook hier) een thumbs up is altijd welkom en het is ook leuk als je mijn Youtube kanaal volgt.
Oops ik zie dat de kwaliteit toch wat nalaat en zie opeens dat ik al eens een filmpje opnam in deze jurk, tsja dat is nu eenmaal zo...ik ga geen nieuw filmpje meer opnemen hihihi :p.


Vandaag draag ik Dress Sakura Red met mijn The Art Company clogs/klompjes, inmiddels verwisseld met een paar slippers om binnenshuis mee rond te lopen ;).
En kan ik heerlijk genieten met blote benen zonder last te hebben van schurende bovenbenen met mijn Bandelettes Black Jasmine.
Zijnotitie; de link naar Bandelettes is een referral link, ik krijg een klein gedeelte van jullie aankoop.


Nogmaals dankjewel aan Moniek voor de mooie bijdrage van €55 met de aankoop van Dress Pepita Black en dankjewel Esmeralda voor je bijdrage door de aankoop van een polkadot jurk, ik besloot €15 daarvan te gebruiken voor de winactie. Heel veel plezier van jullie jurkjes!
By the way; Moniek draagt hieronder XL en ikzelf L van Dress Betsy Summer Red. 


Okay girls ik verheug me op al jullie foto inzendingen, ik hoop dat deze keer weer veel Tante Betsy girls mee doen.
Zo kunnen jullie weer zien hoe de Tante Betsy jurkjes/rokjes/vestjes/shirts staan bij allerlei types Tante Betsy girls, altijd fijn.
En ik ben ook benieuwd hoeveel reacties ik ga krijgen op de kadobon winactie op Facebook, ik wilde dit een keer uitproberen om andere dames een kans te geven, die moeite hebben met een reactie achter te laten op mijn blogposts hier op blogspot.

Lots of love from Susan