zaterdag 6 augustus 2016

Tante Betsy love Saturday

Hey girls vandaag weer een kortere blogpost, vandaag zijn manlief en ik alweer 11 jaar samen (volgend jaar tien jaar getrouwd voor het geval dat mensen denken dat het onze trouwdag is ;)). 
Samen vanaf dag een en maatjes vanaf dag een, we houden ervan samen dingen te ondernemen, gewoon lekker samen zijn. 
Allebei al een huwelijk (manlief zelfs twee) achter de rug, maar voor ons beiden is dit de eerste relatie waarbij we onszelf kunnen zijn. Dat je mag zijn wie je bent en niet hoeft te veranderen voor de ander. 


Ik deelde op mijn Facebook profiel deze collage van ons tweetjes. Vandaag heb ik dress Mathilde blue aan die ik overkocht van Heidi zodat de Tant Betsy kadobon winactie mogelijk is. 


Morgen is de laatste dag van de winactie, zou je nog willen mee doen, klik dan op deze link http://365daysofhappytantebetsydresses.blogspot.nl/2016/07/tante-betsy-give-away-wednesday.html
en geef je op door aldaar een reactie achter te laten én een Tante Betsy foto in te sturen. 


Oops op de foto's die ik net maakte samen met manlief lijk ik best dik...och ja ik hou nu eenmaal van lekker eten en af en toe wat lekkers. 
De foto's maakte ik met de timerfunctie op mijn iPhone en die geplaatst op een statief. 


En een fotoowtje dat ik eerder op de dag maakte, op dezelfde wijze dus. Manlief maakt niet graag geposeerde foto's dus is dat statief een super oplossing voor mij Tante Betsy blog foto's. 

Lots of love from Susan die er weer vandoor gaat, we zijn onderweg naar Duitsland om lekker te gaan eten in onze favoriete Imbisstube, dus ik typ me suf om op tijd alles te delen.