zaterdag 13 augustus 2016

Showing Tante Betsy dresses Saturday

Hey Tante Betsy girls daar ben ik weer met mijn vierde Youtube filmpje. Vandaag met een filmpje waarbij ik wat jurkjes show die aan mijn waslijn, droogmolen, hangen te drogen. 
Vandaag draag ik Dress Peacock Blue heerlijk dat het weer kan met blote benen onder mijn Tante Betsy jurkje dankzij de mooie Bandelettes. Deze keer draag ik de Black Jasmine en ook draag ik een paar sneakers, volgens mij niet te zien op dit filmpje en mijn Urban Hippies Hip Pocket



Ja girls ik maakte vandaag een paar filmpjes, nou ja eerst een testversie, daarna heb ik een eind weg staan te kletsen tegen mijn iPad in de foto functie whahaha. Daarna nam ik een leuk filmpje op, ik moest er wel mee lachen, maar het zonlicht maakte er een discoshow van...
Daarna deed ik nog een poging, maar toen was opeens de buurman en buurmeisje in de tuin en die hoorde je dus heel goed...
En uiteindelijk dan deze versie, gaan jullie kijken?!
 










Ik ga zometeen kijken of ik wat foto's van andere Tante Betsy girls kan vinden in dezelfde jurken of eenzelfde jurken. Zodat je kunt zien hoe een jurk bij diverse Tante Betsy girls staat. 

Hopelijk vinden jullie het leuk om meerdere jurken eens even live te zien voorbij komen en ook mij weer live te zien voorbij komen.
Ik zeg wel heel vaak uhmmm, maar dat bleek op het andere filmpje ook te zijn dus uiteindelijk voor deze gekozen omdat het licht beter was. Een thumbs up onder mijn Youtube filmpje is altijd leuk en jullie kunnen mijn Youtube kanaal ook gaan volgen. 

Ik vertel ook even dat je de jurken op 30 graden moet wassen en niet samen met jeans! Dat staat geschreven op Tante Betsy haar webshop onder de jurken en dat advies volg ik natuurlijk ook op. Ik was ze altijd samen, ik draag mijn Tante Betsy jurkjes veelal twee keer, ze hangen bij mij te luchten na de eerste keer dragen. 

Lots of love from Susan