donderdag 11 augustus 2016

(Online) Shopping happiness Thursday


Hey girls gisteren was ik rijkelijk laat met mijn blogpost 'Shouting from the rooftops Wednesday'.
Ik ging namelijk samen met dochterlief heerlijk even een paar uurtjes naar Valkenburg met de trein (10-15 minuten met de trein voor ons). Ze wilde een jurkje kopen bij een shop, ze had ze ook wel al online gezien maar de verzendkosten waren duurder als een tripje met de trein dus was dit een leuke oplossing ;). En moeders wil altijd wel mee hoor, we hadden zowiezo afgesproken samen wat te gaan doen. Ik koos voor Dress Folky Aqua met een paar capri leggings en mijn blauwe Asics sneakers én mijn 'nieuwste' hoodie vest van Tante Betsy, het was niet zo'n denderend zomers weer. 


Meestal hang ik maar wat rond in kledingzaken waar mijn dochter wilt kijken, omdat het allemaal niet mijn stijl is.
Maar wat is 21Jewelz een heerlijke winkel om gewoon al in rond te kijken. Ze hadden prachtige dromenvangers voor het raam hangen. De mijne thuis moet nog steeds afgewerkt worden met linten dus altijd leuk om wat inspiratie op te doen. 


Maar ook ik kocht er wat, ik vond er namelijk een leuk jeansjasje dat zowaar paste. Leuk voor op mijn Tante Betsy jurken!
Het valt toch mooi open én is niet strak aan mijn bovenarmen dus helemaal perfect. Dochterlief kocht er twee jurkjes, de groene die ze op de foto aan heeft en een donkerblauwe. Wie weet kan ik nog een jurkje voor haar winnen op Facebook :). 


Daarna hebben we heerlijk genoten van mooie oude gebouwen en hebben we gezellig andere boetiekjes bekeken, een lekker aardbeienvlaaitje uit de hand gegeten op een bankje in het zonnetje, we zijn ook nog een heerlijke hawaii tosti gaan eten om te schuilen voor de regen. En toen was ik kapoet en was het weer tijd om naar huis te gaan. 


Bij het station van Valkenburg zagen we weer de stoomtrein die we 's morgens ook al gezien hadden en waar ik mee op de foto was gegaan :). Geweldig leuk toch zo'n oude wagons en zo'n stoomlocomotief. Mijn vader is vroeger machinist geweest bij de NS, dus het heeft wel wat speciaals voor me. De stoom locomotieven waren wel van voor zijn tijd ;). 


Dochterlief kwam ook nog mee naar huis, ze zou bij ons blijven eten. Thuisgekomen had ik de pakketdienst gemist, but thank God voor lieve buurtjes. Ik heb namelijk ook twee nieuwe jurkjes, maar dan natuurlijk twee Tante Betsy jurkjes, die ik online geshopt heb bij Tante Betsy verkooppunt Hippe Dingen in de sale. Die heb ik mezelf kado gedaan :). Twee mouwloze jurkjes, Dress Betsy Summer Black en Dress Betsy Summer Red en oh ze waren ook nog eens leuk ingepakt, altijd leuk als er aandacht aan besteed wordt. Thanks girls van hippe dingen!
Ook deed ik mezelf een paar sneakers kado, ik had ze al langer op het oog en bij het blog Burgertrutjes kwam ik ze weer tegen ;). 
Een paar knalrode Asics Gel Lyte III, ik had ze in Heerlen willen kopen en hoopte op een leuke Sale prijs, maar dat was niet het geval. Dus scoorde ik ze online bij Stylefile waar ze €35 goedkoper waren en wel nog mijn maat hadden. 
Ik hoop volgende week dinsdag op mooi weer als ik jarig ben want dan ligt hier al een hele leuke verjaardagsoutfit klaar :D. 


Lots of love from Susan