dinsdag 2 augustus 2016

Leave sparkles wherever you go Tuesday


Hey girls 'leave sparkles wherever you go' staat op een woonkussen bij ons op de bank en viel me op terwijl ik foto's aan het maken was van mijn Bandelettes die vandaag aangekomen zijn uit Amerika, binnenkort meer daarover. Vandaag draag ik dress Belle Green en ben ik ook heel happy met mijn nieuwste hoodie (uit een oudere collectie). 
'Leave sparkles wherever you go' dat doen we natuurlijk wel samen al door onze mooie en vrolijke Tante Betsy jurkjes en rokjes, outfits aan te doen.
We maken samen de wereld een stuk vrolijker, maar vergeet niet ook aan de mensen in je omgeving oprecht een complimentje te geven, laat hun ook stralen. 


Vandaag ging dat bij mij vanzelf, op mijn werk...
Ik zag twee paar coole sneakers, een paar stoere maar toch elegante koeienhuid sneakers van onze nieuwe werkcoach Monica en een paar hippe witte Adidas sneakers bij onze oude werkcoach die bij ons op bezoek kwam. Ik ken haar natuurlijk al langer en vond het leuk om haar eens heel anders te zien met van die coole sneakers onder haar outfit. 
Ik heb er niet over nagedacht hoor dat ik er vandaag een soort complimentendag van maakte, het ging vanzelf. 
Een collegaatje maakte mijn jeanskatje/poesje af, ze maakte het neusje erop en gaf het teentjes (binnenkort een foto) en ik ben er heel blij mee. 
En een andere werkcoach zag er gewoon heerlijk zomers uit, ik kreeg een vakantie gevoel van haar. 


Ik heb inmiddels weer een aantal foto's van diverse Tante Betsy girls ontvangen die mee doen met de Tante Betsy Give Away Wednesday.
Máár een aantal hebben nog geen bericht/reactie onder de winactie achtergelaten, dus ik verzoek jullie dat alsnog te doen (Anja/Karbunkel, Peertje Peer, Marieke en Astrid), klik hier
En ik mis nog meer aanmeldingen, kom op girls niet langer twijfelen of je wel een kans maakt. Je maakt hier altijd meer kans als bij Tante en je maakt er andere Tante Betsy girls ook blij mee. Want stel je voor dat ik alleen maar dag in dag uit foto's van mezelf kon delen, dat zou een beetje saai zijn ;). Dus ik verheug me op meer aanmeldingen en meer Tante Betsy foto inzendingen. 

Vandaag kies ik een aantal foto's uit van de Tante Betsy foto inzendingen, eerst een hele liefdevolle foto die gewoon van mijn scherm afstraalt/afspat, een foto van Sandra met Guinness. Sandra heeft op de foto de jurk aan (Dress Sophie Dark Blue) die ze kocht en daarmee de vorige winactie mogelijk maakte. 
Dit is wat ze zelf schreef; Deze keer een foto waarin héél veel liefde samen komt. Mijn liefde voor de prachtige, vrolijke, lekker dragende, goed wasbare, mooi blijvende Tante Betsy jurkjes en... Mijn liefde voor mijn allerliefste, ondeugende hondje Guinness!

Marieke haar foto is ook al een bijzondere foto, ze maakte deze selfie in het bos bij het gebrek aan enthousiaste familieleden die een foto van haar wilden maken ;). Ze laat het bos heerlijk sprankelen in een vrolijke Tante Betsy jurk. 

Vandaag ook stralende kids die samen met moeder Jasmijn naar een bijzondere dag in Paleis het Loo gingen. Ik vind die ook wel bij het 'leave sparkles wherever you go' thema passen. Jasmijn draagt hier een Tante Betsy rokje.  Dit is wat ze zelf schreef; Vandaag naar de prinsen en prinsessendag geweest op Paleis het Loo. Wat een feest! "Mama,doe jij je trouwjurk aan?" Nou,het is mijn favo rokje van Tb geworden die ik smaller heb laten maken.

Ik deel ook een leuke sprankelende foto van Heidi, onze Tante Betsy girl/ sponsor die deze keer heeft gezorgd dat we een winactie hebben.
Heidi is helemaal happy dat ze deze leuke roze zippie jurk op MP heeft kunnen scoren van een oudere Tante Betsy collectie en is blij dat ze naar mijn tip heeft geluisterd om een kleinere maat te scoren (ik heb de mijne een tijdje geleden smaller gemaakt). 
Jurken uit oudere collecties, voor de zomercollectie 2015, kunnen groter uit vallen.
Denk daar aan als je er weer eens eentje op MP kan scoren. 


Dus vergeet niet heerlijk te sprankelen in jullie Tante Betsy outfits en vergeet ook niet anderen te laten stralen met een oprecht compliment, een vriendelijke lach en vergeet niet ook de complimentjes die je krijgt met vreugde te ontvangen.  

Lots of love from Susan