donderdag 18 augustus 2016

How did you get here girls Thursday

Hey girls ik had al een heel gedeelte van een blogpost getypt en besloot even te gaan afschakelen en even wat in huis te doen want dat is hoognodig. Maar al afwassend en poetsend kom ik tot een leukere blogpost met een vraag aan jullie Tante Betsy girls. 
Ik ben namelijk heel benieuwd hoe jullie hier terecht zijn gekomen...


Wie weet volg je mijn 365 dagen creatief blog al langer en heb ik je daar knettergek en wellicht ook verslaafd gemaakt aan die leuke Tante Betsy jurkjes waar ik enthousiast over blogde en ben je gezellig mee komen lezen op mijn Tante Betsy blog. 

Of ben je een jurkjeszusje en kom je via de Facebook groep hier terecht, ja ook daar heb ik het Tante Betsy virus verspreid :). 
Of misschien ben je wel googlend op 'Tante Betsy' hier terecht gekomen en ben je gezellig blijven hangen op mijn blog. 


Het kan ook zomaar zijn dat je door Tante Betsy zelf bent verwezen naar mijn blog, ze deelde op haar Facebook pagina mijn bloglink en daar kwam een hele stroom bezoekers op, maar ik vraag me af of jullie gebleven zijn. 


Via mijn Facebook pagina kan natuurlijk ook, wellicht ook dat je op Facebook eens daar op 'Tante Betsy' zocht en zo ook mijn Tante Betsy blog vond en regelmatig even om de hoek komt kijken en gezellig komt meelezen. 


Als Instagrammer kun je mijn Instagram account ook 'toevallig' hebben gevonden of wie weet liet ik wel bij een #tantebetsy foto van jou een reactie.


Of via een van mijn Youtube filmpjes/vlogs is natuurlijk ook nog een optie. Via een enthousiaste Tante Betsy girl die op haar Facebook profiel een winactie deelde...

Ik ben heel benieuwd en vind het heel leuk om te horen...als je alleen maar een stille volger bent en alleen meeleest vind ik het ook leuk om eens van jou te horen (als je durft :)).
Je reactie mag je ook plaatsen op mijn Facebook pagina onder het blogbericht of op Instagram onder de foto die ik deel, als reageren hier je te ingewikkeld lijkt. Hier staat verteld hoe hier op mijn blog te reageren. 
Ben je een buitenlandse Tante Betsy girl, die hebben we namelijk ook dan ben ik ook benieuwd naar jouw reactie. Are you a foreign Tante Betsy girl then I'm also curious how you got here...


Oh ja het kan natuurlijk ook zomaar zijn dat je door een Facebook bericht van Femke van Urban Hippies hier terecht bent gekomen of door de samenwerking die we pas hadden met die leuke korting op de Urban Hippies Hip Pocket, volgens mij was dat een geslaagde samenwerking voor iedereen. Diverse Tante Betsy girls hebben een hip pocket aangeschaft en ook anderen ;). 


Of door een Facebook berichtje van Pantalone...de jurkjes snoepwinkel waar ik al een paar keer gezellig op bezoek ben geweest en waar ik over geblogd heb. 


Ik hoop dat je rekening niet door mijn schuld regelmatig in de rode cijfers komt omdat ik jullie weer eens gek maak met mijn Tante Betsy jurkjes verslaving. 
Wie weet heb je zelfs al eens een paar Bandelettes gekocht omdat ik erover geblogd heb of Apollo panty's bij Sokken-online... 
Er gaan by the way twee Tante Betsy girls de Vevina crème uittesten, Petra v S en Tante Betsy verslaafde Hilde die nu ook dagelijks blogt op haar Hillybilly Beautyblog...ik kon me iets herinneren dat ze ook last had van schurende bovenbenen en leek me echt iets om ook haar te laten testen, leuk voor Geerdina van Vevina en leuk voor mij om samen te werken met Hilde. Vandaag hebben we ook weer even heerlijk gekwept via Messenger over Vevina en mooi weer en natuurlijk over Tante Betsy jurkjes. 
Ze hielp me ook al eens eerder met mijn vragen over Youtube filmpjes. Leuk detail is dat Hilde haar Youtube filmpjes opneemt in haar Tante Betsy jurkjes. 


Nou girls laat het horen als je het leuk vind om te delen, ik ben er heel benieuwd naar hoe jullie me gevonden hebben en wie weet is er nog wel een andere optie hoe je hier terecht bent gekomen. Dikke dankjewel knuffels alvast voor jullie reacties. 

Lots of love from Susan