dinsdag 23 augustus 2016

Happy thoughts Tuesday

Happy thoughts is iets dat je natuurlijk vanzelf krijgt in een Tante Betsy jurk, je wordt er instant vrolijk van...daarom natuurlijk ook Tante haar slogan 'happiness in a dress'. 
Ja girls natuurlijk krijg je die ook in een Tante Betsy rokje met een shirt en vestje erop van Tante :p. 


Ik sta bekend als Miss Positive, okay ik ben alweer bijna 10 jaar Mrs. Positive ;) whahaha. 
Ik ben blij dat ik mijn sprankelende persoonlijkheid nu ook kan uitdragen met mijn kledingkeuze door Tante Betsy jurkjes te dragen. 
Vandaag koos ik voor de panterjurk van een oudere collectie, dit is een L en op marktplaats heb ik de panterjurk nu in XXL te koop
Ik kocht hem ooit om op maat te maken, maar dat is best veel verschil en ik heb uitgekeken of ik hem dan toch in mijn eigen maat kon scoren, dat is gelukt. Ik ben er helemaal happy mee!



Terug naar Miss/Mrs Positive ik zie in iedere levensles, iedere 'tegenslag' het goede. Ook in mensen zie ik het goede, zo zit ik nu eenmaal in elkaar. Het is voor mij heel normaal om na te denken wat de levensles is die ik moet leren bij tegenslagen. Natuurlijk zwelg ik wel eens even in mijn verdriet, maar ik geniet van al die kleine leuke mooie dingen in het leven en ben dankbaar voor de wijsheden die ik in mijn leven heb opgedaan. Ik geniet van een madeliefje in het gras, de prachtige wolken in de lucht. Vroeger had ik een Holly Hobby poster boven mijn bed hangen; het zijn de kleine dingen die het doen. Die spreuk is me altijd bij gebleven. 


Super zijn ook die prachtige bloemenborduursels op de oude Tante Betsy jurkjes, zo mooii. Vandaag zag ik opeens ook op mijn fietstochtje naar huis de combinatie van mijn Urban Hippies Hip Pocket Polka Blossom ook al met zo'n mooi borduursel, in combinatie met het borduursel op mijn panterjurk. 


Oh ja voordat ik het vergeet, de effen hip pockets zijn in de aanbieding, ze worden wel pas na 1 september verstuurd, ivm vakantie. Er is zelfs een 15% kortingscode die je op haar Facebook pagina link naar de nieuwsbrief kunt vinden. 


Ik pimpte onlangs een zwarte polkadot jurk van Tante met een leuke strijktransfer. Eerst heel even een kleinere strijktransfer uitgetest op een King Louie jurk die ik heb en yess het was me gelukt, dus durfde ik hem ook op mijn zwarte Tante Betsy polkadot jurk te strijken...helemaal happy ermee!




Nu zijn er nog drie andere girls die hopelijk vandaag verrast werden met dezelfde strijkprints. Weet je nog dat ik jullie hulp vroeg met leuke tags voor bij blogposts die wat dieper gaan; http://365daysofhappytantebetsydresses.blogspot.com/2016/07/compassion-with-yourself-monday.html


BeYoutiful - Happy Thoughts en Get Inspired zijn de drie waar ik het meeste mee had, die me aanspraken en die bij mijn blogposts passen. 
Veel van jullie vonden BeYoutiful van Esther de absolute winnaar dus heeft ze ook de 'hoofdprijs' gekregen...nou ja gewoon een iets uitgebreider pakketje hihi. 
Heidi kwam met Get Inspired en Neeltje met Happy Thoughts van allebei had ik 'toevallig' het adres dus hoop dat ze hun verrassing binnen hebben...anders is het nu geen verrassing meer ;). 


Heel veel happy thoughts gewenst! Én BeYoutiful en get inspired hier :D. 

Lots of love from Susan